reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Fajnie, że nas coraz więcej.
Nimitii ja też się nie mogę doczekać wizyty. Wtedy chyba w to uwierze tak na 100% :D

W ogóle to ile macie lat dziewczyny i której ciąży się spodziewacie?
Ja mam 24 i to moja 1:)

reklama
Witaj mamaMaj :)
Gosialew jEstes zmęczonya czy senna? Ja senna ale nie wiem czy to nie przez pogodę.

Mania ja będę miała drugie dziecko. Dziecko cud jak to nazywam. O syna się staraliśmy, leczyłam się żeby go mieć. Ta ciąża jest dla nas zaskoczeniem. Bez leczenia miało się nie udać a tu niespodzianka. Nawet nie wiem czemu test ciążowy zrobiłam bo nie podejrzewałam u siebie ciąży a tu szok.

13x13 Bardzo dobrze wiem co czujesz, trzymaj się mocno i regeneruj. Mi jeszcze żyły pękają od kroplówek ale już czuję się o niebo lepiej. Ze szpitala dostałam zalecenie żeby brać lek o nazwie Cariban, jest to hiszpański lek typowo na takie przypadłości. Nie wiem czy jest dostępny w Polsce ale na prawdę bardzo pomaga, ja jak nie wezmę dawki na czas to umieram.

mania Ja mam 22 lata i też moja pierwsza ciąża :)

Nimitii w zasadzie to jedno i drugie. Nie mam sił na nic. Nogi mnie bolą i jeszcze brzuch dziś zaczął pobolewa.

Mania ja mam 34 lata i mam już synka.

W środę skończyłam 27 lat, pierwsza ciąża :)

Dzisiejszy ranek po raz pierwszy spędziłam w objęciach z kibelkiem... Wczesniej były same mdlosci, teraz doszły wymioty. Z pełna świadomością zaczynam stwierdzać, ze ciaza to nic przyjemnego. Mam nadzieje, ze pozniej bedzie juz tylko lepiej... Czy ktoś moze mi to zagwarantować? :)

13x13 współczuje ogromnie!!! Obyś szybko poczuła się dobrze, no i po wyjściu ze szpitala już nie miała takich strasznych mdłości.
Gratuluje wszystkim nowym mamusiom. Gratuluje tez tym które usłyszały już serduszka. Ah jak mi się dłuży do mojej wizyty.
Co do wieku to ja za miesiąc kończę 32 lata i mam już córeczkę. To będzie moje drugie dziecko :-)

Niesia ja w pierwszej ciąży nie miałam mdłości ani niczego czułam się super. Więc ciężko coś gwarantować;) wiem ze w drugim trymestrze będzie lepiej :)

Niesie pamiętam, że drugi trymestr był najlepszy, najlepsze samopoczucie. Ja akurat 3 trymestr miałam na zimę i się męczyłam, bo akurat dużo śniegu było i chodzenie to masakra a jeszcze rwa kulszowa mi weszła i tak trzymała do porodu. A są osoby co do końca czują się świetnie.

Mnie mdłości zaczynają męczyć jeszcze jak śpię, to mnie wybudza. Muszę coś zjeść a apetytu nie mam. I się męczę.

reklama
13x13 trzymaj się dzielnie! Wpółczuję tak męczących objawów. Głowa do góry, z pewnością z kazdym tygodniem będzie tylko lepiej:tak:

Co do wieku, to w listopadzie skończę 28 lat. To będzie moje drugie dziecko. Synek ma ponad 6 lat, również jest z maja, więc będzie między dziećmi 7 lat różnicy. Mąż w ma 31, w styczniu skończy 32:tak:

U mnie objawy się nieco nasiliły. Co zjem, to boli mnie brzuch, odbija się, mdli niemiłosiernie przez długi czas. Czuję powiększony brzuch i piersi bolą bardzo. No i pojawiły się zachcianki - oczywiście na słodycze, co w pierwszej ciąży było nie do pomyślenia :-)

Ja wizytuję dopiero 23.10 :-(

Do góry