reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Mania ja zrobiłam jedno w zeszłym poniedziałek i miałam 39.55 a potem powtórzyłam w środę i przyrost był o 66% wartość bety była 65.9 teraz idę w poniedziałek. Zrób jeszcze sobie betę dla spokoju. Ale wszystko wskazuje że i ty i ja mamy późniejsze owulacje. Ja zobaczę jak mi wyjdzie wynik z poniedziałku jeśli wartość będzie ponad 100 to dobrze.

Mamusie, piszę z telefonu więc nie nadrobię bo nie potrafię się z tym ogarnąć.
po 8 dniach wymiotów trafiłam do szpitala odwodniona i wycieńczona -ledwo żywa.
nudności są normalne, jeden paw na jakiś czas -ok, ale u mnie to już była patologia i powinnam zareagować 3 dnia.
mam kroplówki, czopki, kroplówki i nie wypuszczą mnie póki mnie nie nawodnią i nie przestanę wymiotować.
pozdrawiam Was i lecę spać

Mania ja też. Lekko mnie pobolewa czasem podbrzusze a tak to nawet piersi mnie nie bolą.
Ja bym bardzo juz chciała wizytę w środę nie mogę się doczekać

MamaMaj witaj

13x13 to cię wzięło, współczuję u szybkiego powrotu do domu ze szpitala.

Mnie dobija to zmęczenie. Trochę pochodzę i potem czuje się jakbym maraton przebiegła. Nie jestem w stanie wyjść z synem nawet na podwórko.

Dzisiaj powoli rozglądam się za spodniami ciążowymi. Nie wiem ile będę w stanie chodzić w normalnych, chociaż na razie nie tyje jeszcze. Tylko kg ale to chyba te cycku :)

reklama
Witam, witam,
ja również jestem ciekawa jak tam inne mamy majowe dlatego zaglądam, czytam, i zdecydowałam się napisać ;)
Ja tak długo czekałam na nasze 2 kreseczki, że teraz nie mogę jeszcze w to wszystko uwierzyć.

Ha, nawet suwaczek sobie stworzyłam, może odpali :D
f2w3rjjgb4coml14.png

Do góry