reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Mania ja zrobiłam jedno w zeszłym poniedziałek i miałam 39.55 a potem powtórzyłam w środę i przyrost był o 66% wartość bety była 65.9 teraz idę w poniedziałek. Zrób jeszcze sobie betę dla spokoju. Ale wszystko wskazuje że i ty i ja mamy późniejsze owulacje. Ja zobaczę jak mi wyjdzie wynik z poniedziałku jeśli wartość będzie ponad 100 to dobrze.

Mamusie, piszę z telefonu więc nie nadrobię bo nie potrafię się z tym ogarnąć.
po 8 dniach wymiotów trafiłam do szpitala odwodniona i wycieńczona -ledwo żywa.
nudności są normalne, jeden paw na jakiś czas -ok, ale u mnie to już była patologia i powinnam zareagować 3 dnia.
mam kroplówki, czopki, kroplówki i nie wypuszczą mnie póki mnie nie nawodnią i nie przestanę wymiotować.
pozdrawiam Was i lecę spać

Mania ja też. Lekko mnie pobolewa czasem podbrzusze a tak to nawet piersi mnie nie bolą.
Ja bym bardzo juz chciała wizytę w środę nie mogę się doczekać

MamaMaj witaj

13x13 to cię wzięło, współczuję u szybkiego powrotu do domu ze szpitala.

Mnie dobija to zmęczenie. Trochę pochodzę i potem czuje się jakbym maraton przebiegła. Nie jestem w stanie wyjść z synem nawet na podwórko.

Dzisiaj powoli rozglądam się za spodniami ciążowymi. Nie wiem ile będę w stanie chodzić w normalnych, chociaż na razie nie tyje jeszcze. Tylko kg ale to chyba te cycku :)

reklama
Witam, witam,
ja również jestem ciekawa jak tam inne mamy majowe dlatego zaglądam, czytam, i zdecydowałam się napisać ;)
Ja tak długo czekałam na nasze 2 kreseczki, że teraz nie mogę jeszcze w to wszystko uwierzyć.

Ha, nawet suwaczek sobie stworzyłam, może odpali :D
f2w3rjjgb4coml14.png

Do góry