reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Kachaa87 mówisz że blizniaki hmm mój teść jest z bliźniaków Mojego męża siostra ma bliźniaki chlopca i dziewczynkę i jeszcze ja??co ma być to będzie kolejna wizyta i usg 7.10.zobaczymy dostane tez skierowanie na prenatalne może będzie płeć widoczna??

Dziewczyny a Wy co mówicie na mnie trafi też ciąża blizniacza??

Ostatnia edycja:
reklama
Bliźnięta jednojajowe mogą się trafić każdemu bo to czysty przypadek ;) jednak dwujajowe już są dziedziczone ale tylko w linii kobiecej więc bliźnięta nie będą zasługą teścia a jedynie szczęśliwego trafu :)

Czesc dziewczyny :)
Trili przepraszam ale pomylilam Cie z Nimiti heh :D dlatego zapytalam o ta bete :-D

Ja o plci dowiedzialam sie w 21 tyg od razu pokazala co ma :D

Anno ja zaczelam krwawic w 8-9tydzien i dostalam leki na podrzymanie bo mialam poronienie zagrazajace to co jak bym ich nie brala to tez bym ciaze podtrzymala sama w sobie ? watpie w to :) w tej ciazy tez biore duphaston :) ale kazdy ma inne zdanie na dany temat

dzisiaj ktoras miala miec usg wiec czekam na wiesci ;p

U mnie juz drugi dzien piekna pogoda :) Wczoraj od samego rana szorowalam podlogi a pozniej dopadly mnie mdlosci bol glow i brzucha ... jak nie mam zadnych objawow tak raz w tygodniu mam wszystkie na raz ...

Ale dzisiaj juz koncowka remontu i tylko meble tam wniesc :)

13x13 co tam u Was ? jak sie czujesz ? kciui za egzamin :)

Mam dzis dzien niemocy totalnej...
Olciaaa mialam Tobie napisac, ze chyba sie Tobie dziewczyny pomylily z ta beta ;-)

Kachaa jakbym czytala o sobie - majac taka kochana dziewczynke jak mam, totalnie nie wiem jak podejsc do chlopca haha narazie sobie tego nie wyobrazam ;-) ale chyba bede musiala powoli przy
wyknac. Poza tym u nas tez jest ta sama kwestia pokoju . ale przyjdzie czas bedzie rada.

Moj maz chcial blizniaki, ja jedak wole pojedynczo, bez zbednego tloku. :-)

Jest i serduszko. Wiek ciąży wg usg idealnie odpowiada wg om co do dnia. Normalnie kamień z serca. Nic innego na macicy nie ma więc jestem mega szczęśliwa.

U nas też dziś piękna pogoda, ale ja i tak sił nie mam. Spałam wczoraj od 20 do 7.30 a o 12 juz musiałam znowu sobie uciąć sobie drzemkę.

Jest i serduszko. Wiek ciąży wg usg idealnie odpowiada wg om co do dnia. Normalnie kamień z serca. Nic innego na macicy nie ma więc jestem mega szczęśliwa.

U nas też dziś piękna pogoda, ale ja i tak sił nie mam. Spałam wczoraj od 20 do 7.30 a o 12 juz musiałam znowu sobie uciąć sobie drzemkę.
cieszę się że wszystko jest oki i jest serduszko:-)
ja jeszcze na serduszko muszę poczekać

Dzień dobry:)

Chyba mogę do was dołączyć dziewczyny, chociaż dalej w to nie mogę uwierzyć i mam obawy....
@ miałam dostać w środe, nie przyszła, ale w niedziele i poniedziałek miałam małe plamienia i mnie to troszkę zmyliło, że przyszła @. Jednak zawsze umieram z bólu i tu pojawiła się zapalona lampka.
Zrobiłam 3 testy, pierwszy przed @, drugi w dzień @ i 3 dzień po @ i wszystkie wyszły negatywne.
Nie dawało mi to spokoju i poszłam do laboratorium, żeby zrobić bete.
wynik wyszedł 36.44 mlU/ml , więc wychodzi , że jestem w ciąży:)

Bardzo się ciesze,ale martwi mnie jak patrze na wasze wyniki co do wyniku badania.
Ostatnią @ miałam 21.08.15 więc wychodzi, że jestem w 5 tyg, a według wyniku bety wychodzi że 3 tydzień.
we wtorek ide do lekarza

DrAsia bd razem wyczekiwać jaki maluszek u nas siedzi:-Djestem bardzo ciekawa:tak:
Happy zartowalam z bliźniakami - to tak odnośnie kalendarza chińskiego, ze raz dziewczynka a raz chłopak Ci wychodzi wiec może oboje:-p
Gosia dobre wieści:tak:
Pn już się nie mogę doczekac:szok::-)

reklama
Do góry