reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ania_Beata na ip ekg robią zazwyczaj odrazu więc nie czeka się tak długo, a lepiej sprawdzić. Często takie objawy nie są na szczęście groźne, tylko daje o sobie znać kręgosłup lub refluks nawet.

U mnie babka kończy się piec, warzywka na sałatkę ugotowane, córka jajka obiera a ja odpoczywam chwile, żeby zaraz moc dalej pracować.
Ania_Beata dziewczyny chyba mają rację, lepiej to sprawdzić. Przynajmniej będziecie wiedzieć co i jak

Co do babki to jestem u mamy zaglądam pod pazlotko a tam takie cudo ! Nie mogłam przejść obojętnie i musiałam skosztować !! (Chyba mama się nie obrazi :D )

Załączniki

• 1458918470154.jpg
    1458918470154.jpg
    106,9 KB · Wyświetleń: 77
My wlasnie zaliczylismy spowiedz i jestesmy w drodze do rodzicow. U nas co swieta to u jednych i drugich rodzicow wiec nic nie robimy :D przyjezdzamy na gotowe :)

Dziewczyny, nie bede miala czasu wchodzic na forum przez Swieta, wiec juz teraz chce Wam zyczyc duzo spokoju, radosci i braku dolegliwosci :* coby nic sie zadnej nie dzialo przez ten okres czasu.

Za rok o tej porze bedziemy pewnie szykowac koszyki dla bobasow :)

reklama
Ja raz zrobiłam ciasto a tak to nigdy nie było okazji , ale niedługo się będę wykazywać swoimi zdolnościami , ogólnie Lubie gotować i eksperymentować :)

Do góry