reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

reklama
O niezle, pierwsze slysze o czyms takim, tu oczywiscie nie robia czegos takiego...

Bylismy dzisiaj u lekarza, obejrzal pepuszek i zapisal krem z antybiotykiem na gojenie, mamy smarowac 3x dziennie... Ciekawe czy sie schowa tez pepunio?

nie wiedziałam o czymś takim..
ale tu piszą że przemywać rmiankiem , a znów lekarze nie każą rumiankiem bo niby uczula...
i teraz bądź tu mądry;-)

Witam dziewczyny
Chciałam wam tylko powiedzieć że mój synuś dostał wezwanie na powtórne zrobienie poróby z krwi na fenyloketonurię.
Jestem załamana i od wczoraj ryczę jak bóbr, tak strasznie się martwię. Dziś mąż pojechał z próbkami krwi , dziś pobranymi do Katowic do laboratorium, po 14 ma być wynik, a ja tu umieram i nie wiem co ze sobą zrobić nie umiem se znaleść miejsca. Trzymajcie kciuki za mojego synka.

Paula, trzymamy kciuki. A Ty się nie denerwuj, bo maluszek to też wyczuwa. Dobrze, że wyniki będą już dzisiaj, nie trzeba będzie długo czekać. Do 14 szybko zleci. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze:)

Paula04, nie zadręczaj się bo Dzieci czują Twój niepokój, nie wiem jak dodać Ci otuchy, też bym się martwiła, ale wytrwaj do wyników (i daj nam znać), więc trzymam kciuki żeby było dobrze i posyłam pozytywne fluidy. Będzie dobrze, kochana, musi być!

Paula - trzymaj się, dobrze że tak szybko wyniki. Na pewno wszystko będzie dobrze, trzymamy za to mocno kciuki !

reklama
Do góry