reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

Hope a jaki jakiej firmy używasz emolientu, bo moze i my zaczniemy uzywać bo Oli cały jest wysypany na pleckach potówkami?

reklama
Moja Nadia ma uczulenie na wszystko co przykrywa. Jak tylko ją przykrywam przez sen to zaraz zaczyna kopać nóżkami i denerwować się dlatego zawsze śpi w pajacyku i raczej wydaje mi się że jest jej ciepło. Próbowałam kłaść ją spać w śpiworkach no ale nie zbyt to lubiła, ale na pewno jak się zrobi chłodniej to wrócę do śpiworków.

pamiętam z czasów "młodości" jak mnie strasznie wnerwiało jak w nocy matka przychodziła i mnie przykrywała.Serio, pamiętam to jak dziś:-p i potem człowiek z nerwem się wykopywał z przykrycia i zasypiał

fakt faktem chyba każde dziecię lubi się wykopywać :-D
ja chodzę nie raz przykryć jak jest zimniej na dworze a tak śpią jak chcą :-) ale zawsze w piżamkach :tak:

Polka tez nie lubi byc przykryta, odkopuje sie :tak:
Ale od zawsze spimy w pajacykach - sa najwygodniejsze :) ..chyba, ze jest goraco, to ubieramy co innego.

My też się rozkopujemy, a śpimy w bodziakach na krótki rękawek tylko, zimą w pajacykach. A w te upały w samym pampku. Choć potówek nigdy nie miałyśmy.
Marti nie wdała się w mamusię bo mama śpi przykryta kołdrą po same uszy:-D, a tata na kołdrze zawsze.

reklama
Julek śpi w piżamie i też na wierzchu, ale go przykrywam jak zajrzę. Następnym razem jak idę to znów jest rozkopany:)
Basiek, Ty śpisz przykryta po uszy, ale mnie chyba nie przebijesz:) Upał czy nie, ja śpię przykryta od tyłka w górę aż do uszu, a nogi całe na wierzchu:)

Do góry