reklama
Moja Nadia ma uczulenie na wszystko co przykrywa. Jak tylko ją przykrywam przez sen to zaraz zaczyna kopać nóżkami i denerwować się dlatego zawsze śpi w pajacyku i raczej wydaje mi się że jest jej ciepło. Próbowałam kłaść ją spać w śpiworkach no ale nie zbyt to lubiła, ale na pewno jak się zrobi chłodniej to wrócę do śpiworków.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
fakt faktem chyba każde dziecię lubi się wykopywać
ja chodzę nie raz przykryć jak jest zimniej na dworze a tak śpią jak chcą :-) ale zawsze w piżamkach
ja chodzę nie raz przykryć jak jest zimniej na dworze a tak śpią jak chcą :-) ale zawsze w piżamkach
mojeszczescia
Fanka BB :)
Oskarek od małego śpi tylko w śpiworku i nie muszę się martwic czy nie zmarznie jak się odkryje
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
to moja Emma bardzo ZEN jest na przykrywanie hehe bo jak ją przykryje to śpi dalej i się cale nie wierci ani nie kopie
basiekkk
Fanka BB :)
My też się rozkopujemy, a śpimy w bodziakach na krótki rękawek tylko, zimą w pajacykach. A w te upały w samym pampku. Choć potówek nigdy nie miałyśmy.
Marti nie wdała się w mamusię bo mama śpi przykryta kołdrą po same uszy, a tata na kołdrze zawsze.
Marti nie wdała się w mamusię bo mama śpi przykryta kołdrą po same uszy, a tata na kołdrze zawsze.
reklama
Julek śpi w piżamie i też na wierzchu, ale go przykrywam jak zajrzę. Następnym razem jak idę to znów jest rozkopany
Basiek, Ty śpisz przykryta po uszy, ale mnie chyba nie przebijesz Upał czy nie, ja śpię przykryta od tyłka w górę aż do uszu, a nogi całe na wierzchu
Basiek, Ty śpisz przykryta po uszy, ale mnie chyba nie przebijesz Upał czy nie, ja śpię przykryta od tyłka w górę aż do uszu, a nogi całe na wierzchu
Podziel się: