reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

My jeszcze nawet nocnika nie kupiliśmy. Nie ma sensu, Purchawka wali w sposób nieprzewidywalny kompletnie nic sobie z tego nie robiąc. Poza tym ma bunt 12miesięczniolatka więc i to pewnie by zbojkotowała. Szkoda nerwów.

reklama
U nas największy problem z obcinaniem pazurków. Średnio po 2 dziennie się udaje, czyli obcinamy codziennie prawie, bo jak po 2 szt pozwoli sobie to te z poprzedniego tygodnia już odrosną :-D

jaipur :rofl2::rofl2::rofl2:

u nas m ycie zabków przeważnie łagodnie idzie :-p
siadamy sobie na tronie ;-) Emma na moich kolanach i myjemy zabki , po czym w nagrodę dostaje na kilka chwil umyta już szczoteczkę i wtedy myje po swojemu :-p przeważnie razem z Vi i obie maja zabawę :-D

Kupiłam wczoraj pastę z Ziajki. Zęby wieczorem zostały umyte i to dość dokładnie;-) Obstawiam jednak, że jak mu się znudzi smak nowości w ustach to wrócimy to zamykania buzi na widok szczotki:-)

Matusia z pazurkami u nas identiko :-D
Madzik nie wiedziałam, że ziajka jest od roczku, kupię przy okazji. U nas czyszczenie ząbków wygląda tak, że jak ja czyszczę lub mąż Krzyś wyciąga łapkę i dostaje swoją szczotkę i sam "czyści" ;-) mi nie daje nawet zajrzeć ile tam naprawdę ząbkow. Ostatnio wyszły 2 dolne czwrki - masakra :szok: a wczoraj jak mi mignął otwartą paszczą, to wydaje mi się, że mignęła mi piątka :confused:

reklama
Do góry