reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

Madzik mój siostrzeniec jak był ciut młodszy miał też wiecznie czerwone poliki. Mówiliśmy siostrze,że to jakaś alergia ale ta twierdziła,że to od zmiany temperatur...sratatata bo mógłbyć cały dzień w domu i też miał czerwone. Idź do lekarza, bo szkoda maluszka.

Wisienka u nas z kupami jest różnie, raz bardziej zbite raz papkowate ale są codziennie.Kolorystyka jest różna.

Gag
ja butelki i smoki przelewam wrzątkiem a co jakiś czas wyparzam. Gryzaków Igor nie używa więc nie mam z tym problemu.

A ja mam pytanko do dziewczyn które mają synków. Czy wasze chłopaki też się łapią za "interes" ? kurde nie wiem czy to jest normalne, czy coś się dzieje, czy może mały zboczek mi rośnie :sorry:

reklama
Jolek on odkrył nową część ciała zwyczajnie. Rączki już zna, nóżki też, przyszła pora na siusiaka. Przejdzie mu. Jak nie to zaczniesz się martwić później :D A poza tym jaki zboczek, no wiesz? Przecież wszystkie wiemy, że najlepszym przyjacielem faceta jest jego ptaszek :-D Gadają do niego, głaskają :-D:-D:-D

Przepraszam, to od tej śmietany :rofl2:

hahahaha....wszystkie majowe chłopaki to zboczaki :-D mój tez się ciągle łapie a najzabawniejsza jest jego mina przy tym mówiąca...."oooo co to jest? spróbuję pociągnąc, ciekawe czy się urwie". W kapieli to juz nie mam siły do niego, bo musze mu wciąż rękę odganiac od siusiaka , żeby naprawde sobie nie oderwał....noooo a wtedy to ojciec by mi nie wybaczył....hehehhe i mielibyśmy Stacholindę :-D

OK OK to dam już mu spokój i nie będę go ganić za miętoszenie worka i rozciąganie ptaszka:-D

Marzena a z tym gadaniem i głaskaniem mnie rozwaliłaś..Parsknęłam śmiechem..M się na mnie patrzy jak na czuba:eek:

reklama
Do góry