reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

Madzik mój siostrzeniec jak był ciut młodszy miał też wiecznie czerwone poliki. Mówiliśmy siostrze,że to jakaś alergia ale ta twierdziła,że to od zmiany temperatur...sratatata bo mógłbyć cały dzień w domu i też miał czerwone. Idź do lekarza, bo szkoda maluszka.

Wisienka u nas z kupami jest różnie, raz bardziej zbite raz papkowate ale są codziennie.Kolorystyka jest różna.

Gag
ja butelki i smoki przelewam wrzątkiem a co jakiś czas wyparzam. Gryzaków Igor nie używa więc nie mam z tym problemu.

A ja mam pytanko do dziewczyn które mają synków. Czy wasze chłopaki też się łapią za "interes" ? kurde nie wiem czy to jest normalne, czy coś się dzieje, czy może mały zboczek mi rośnie :sorry:

reklama
Jolek on odkrył nową część ciała zwyczajnie. Rączki już zna, nóżki też, przyszła pora na siusiaka. Przejdzie mu. Jak nie to zaczniesz się martwić później :D A poza tym jaki zboczek, no wiesz? Przecież wszystkie wiemy, że najlepszym przyjacielem faceta jest jego ptaszek :-D Gadają do niego, głaskają :-D:-D:-D

Przepraszam, to od tej śmietany :rofl2:

hahahaha....wszystkie majowe chłopaki to zboczaki :-D mój tez się ciągle łapie a najzabawniejsza jest jego mina przy tym mówiąca...."oooo co to jest? spróbuję pociągnąc, ciekawe czy się urwie". W kapieli to juz nie mam siły do niego, bo musze mu wciąż rękę odganiac od siusiaka , żeby naprawde sobie nie oderwał....noooo a wtedy to ojciec by mi nie wybaczył....hehehhe i mielibyśmy Stacholindę :-D

OK OK to dam już mu spokój i nie będę go ganić za miętoszenie worka i rozciąganie ptaszka:-D

Marzena a z tym gadaniem i głaskaniem mnie rozwaliłaś..Parsknęłam śmiechem..M się na mnie patrzy jak na czuba:eek:

reklama
Do góry