reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe maluszki, nasze wątpliwości i radości(pielęgnacja i higiena)

ja doświadczenia w smoczkach nie mam, bo moja córcia totalnie bezsmoczkowa. ale my tutaj mamy grono wielbicielek smoczków MAM baby

reklama
z firmy MAM smoki fajne,ale to zależy czy potrzebne "uszko" np do łańczuszka,bo ja się spotkałam z "MAmami" które mają tylko taki kołeczek :) No i mój mały uwielbia strzelać ze smoka:) dlatego te z uszkami lepiej mu się trzyma i wkłada i wyjmuje z buźki,ale akurat właśnie kilka dni temu dałam mu dwa z MAM-a i też daje radę trzymać :) i one mają duży przepływ powietrza,nie odciskają się tak

hehe moja tez ma taki nawyk,a jaki ubaw przy tym,a jaki konkretnie posiadasz,bo patrzylamze tam troche rodzajow jest ale na stronie nie sa pokazane ksztalty,uszko sie przyda;)

hehe, no ubaw ma też niezły, a jeszcze się podkęca jak się na niego patrzy i widzi ze sie smiejemy z tego :) to strzela szybciej :) i mocniej hehe
my mamy coś takiego teraz
MAM Baby, MAM Air Printed - MAM Baby, bpa , bpa free, bisfenol, butelki bez bpa, butelki bez bisfenolu, smoczki bez bpa, smoczki bez bisfenolu, bisfenol a, butelki dla niemowląt, smoczki dla niemowląt, jedwabisty silikon, szczoteczki dla niemowląt,
ale wczesniej mielismy z lovi te :
http://www.lovi.pl/produkty,dynamiczny_smoczek_uspokajajacy_.html i chyba zakupię znowu te 6-18

smoczki Mam są super, wprawdzie junior jeden męczy , taki podstawowy-ale jakby się zgubił lub zjadł przez psa to napewno bym kupiła kolejny tej firmy.
Hm w sumie jak wyczytałam to on jest dla małych bobasów, myślicie ,że trzeba mu wymienić na inny?

Załączniki

• smoczek-mam-start.jpg
    smoczek-mam-start.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry