reklama
don_kichot
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy wasze maluchy tez mialy taki moment, ze, dosłownie gardziły mlekiem? Mój mały possie troche, wypije z 50 ml i potem wielki płacz i krzyki....Obiadki wcina az mu sie uszy trzesa, deserki podobnie...tylko to mleko.... Dodawalam nawet kaszke ale to nie pomaga.... Co proponujecie?
lwiapaszczka
don_kichot, moja nie przepada za mlekiem już od momentu odstawienia piersi, czyli jak skończyła 2 miesiące. Zawsze jadła go dużo mniej niż powinna, ale cały czas regularnie przybierała. Teraz jestem szczęśliwa, że zastępuję 3 posiłki obiadkiem, deserkiem i kaszką z łyżeczki. Pozostałe 3 posiłki to mleko jakoś wciśnięte Małej, ale w ilości o wiele mniejszej niż te podawane w tabelkach.
Chyba już tego mleka nie polubi, bo nawet kaszki z łyżeczki je bez specjalnego zachwytu.
Chyba już tego mleka nie polubi, bo nawet kaszki z łyżeczki je bez specjalnego zachwytu.
don_kichot
Słuchajcie, bo są te "jogurty" dla niemowląt z Hippa, Bobovity i Nestle. Czy to moze w jakis sposob zastapic np. jeden posilek mleczny?
don_kichot
oo fakt, soooory ))
karolka my myjemy zęba taką rękawiczką z Mam.
junior lubi bo go po dziąsełku masuje, a sama rękawiczka jest z frotki gumowanej.Jak będą większe kiełki to będziemy pewnie używać szczoty z zestawu.Na razie mały jej nie chce
junior lubi bo go po dziąsełku masuje, a sama rękawiczka jest z frotki gumowanej.Jak będą większe kiełki to będziemy pewnie używać szczoty z zestawu.Na razie mały jej nie chce
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: