reklama
Bubbles
Fanka BB :)
Takie poduszki jak ma Kamcia sa w IKEI i chyba zakupie, bo jest jakas magia w czyms miekkim pod glowka, bo jak zostawie Filipa ( czy wczesniej Aleksa) w naszych betach to spia jak susly, az chodze sprawdzac czy wsio ok, a w lozeczku tak jak Aleks ma np. materac kokosowy, a z drugiej strony ziarna gryki to zaden komfort dla malej glowki (pewnie tylko spelnia swoja funkcje fizjoterapeutyczna).
Jak Filip mial katar to tez kladlam wielkie knizki pod nogi kolyski...
A Dziewczyny, widzialyscie to? czy ktoras daje Vigantol, jak tak to sprawdzcie sobie serie...
https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/wycofano-vigantol-sprawdz-serie-44055/
Jak Filip mial katar to tez kladlam wielkie knizki pod nogi kolyski...
A Dziewczyny, widzialyscie to? czy ktoras daje Vigantol, jak tak to sprawdzcie sobie serie...
https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/wycofano-vigantol-sprawdz-serie-44055/
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
BUBBLES zdaje mi się że vigantol całkiem wyszedł z obiegu..
nawet moja mam jak prosiłam zeby kupiła to obleciała wszystkie apteki w pl i mówili jej że całkiem wycofiją własnie przez te artykuły bo ludzie się bali kupować całkowicie vigantol i teraz jest Devikap i ja takiego uzywam np
a ja podusię imałam w zestawie z kołderką jak kupowałam dla Vi
nawet moja mam jak prosiłam zeby kupiła to obleciała wszystkie apteki w pl i mówili jej że całkiem wycofiją własnie przez te artykuły bo ludzie się bali kupować całkowicie vigantol i teraz jest Devikap i ja takiego uzywam np
a ja podusię imałam w zestawie z kołderką jak kupowałam dla Vi
Bubbles
A widzisz, to dlatego moja mama tez przywiozła mi Devicap. A jestes zadowolona z niego? Mnie wkurza to czekanie aż splynie kropla, a tu odrazu lecą 2-3, i ten smak anyzowy, na cholerę? Mlody ciamka i robi dziwne miny. Vigantol byl bezsmakowym olejem i juz.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bubbles moja lubi devicap a nawet vi lubi
zawsze szuka sposobnu żeby go podkrasc i ciumcia sobie i usze jej zabierac jak dla mnie to tez ładnie pachnie :-)
zawsze szuka sposobnu żeby go podkrasc i ciumcia sobie i usze jej zabierac jak dla mnie to tez ładnie pachnie :-)
Bubbles
Znaczy mnie anyz nie odrzuca, znam takich co ich odrzuca... tylko widze, ze Filip ciamka, no i nie umiem wydobyc 1 kropelki i to szybko, tylko z pol minuty to trwa, trzepie ta butelka, przechylam pod roznymi katami - ale to akurat dotyczylo Vigantolu takze.
Tak sobie gderam tylko, o!
Tak sobie gderam tylko, o!
reklama
powiedzcie mi kobietki, czy po komarach u maluszkow to moga byc takie czerwone krostki jakby, troche zgrubiałe ? bo po nocy patrze a maly na policzkach,glowce, szyi i raczkach miał takie plamki, tyle ze nie sa to typowe bąble jak nas ugryzie...i nie wiem czy dopadl go w nocy komar czy co to,ale mial to tylko na odkrytych czesciach ciala i co ewentualnie mozna stosowac zeby szybciej zniknelo ? podobno jakis zel fenistil ? ale czy on nie jest za maly ?
Podziel się: