reklama
Rozwiązanie
U mnie będzie Pola , więc komkomentarz zbedny Maja jest ok, ale strasznie dużo już tych Majek. Sara kompletnie mi się nie podoba :/ ale to musi w serduszku brzmieć i pod serduszkiem
MamusiaKsawusiaKacprusia
Fanka BB :)
Chyba nie ma co pytac, jak widać każdy odpowiada zupełnie inaczej każdy ma inne skojarzenia, inne doświadczenia z imionami. Jak ja bym chciała mieć taki dylemat a coś czuję, że u mnie się drugi synuś szykuje może przemyślcie, ktore z tych imion ładnie brzmi z nazwiskiem, albo poczytajcie o pochodzeniu tych imion
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Ja z tych trzech dalabym Pola. Później Sara Maja mi się źle kojarzy, i jest bardzo popularne jak kiedyś Zuzia i Hania. Teraz jest dużo Majek i Amelek Julek też Ale to moja opinia tylko. Ja nie patrzę na to jaka moda i co się komu podoba, chociaż podobało mi się Emma, ale nie polskie i zrezygnowalam i trochę teraz żałuję nawet Ważne, żeby imię dziecka się Tobie podobało
marta18691
Maja
Fado123
Maja i Pola bardzo ładne, ale tez popularne ,Sara mi się podoba najbardziej, ale fakt kojarzy się z imieniem pieska Julka jest super Tosia , ja mam Zuzke, myślałam że mało kto ja ma ,a tu się okazało ,że jedno z oklepanych, choć jedyne w moim otoczeniu wolne
Yogurettem
Początkująca w BB
Ja tez mam z tym problem bo.... miał być chłopczyk a tu dziewucha.i bez imienia.Mam problem z wyborem imienia i chetnie poznam Wasze opinie o imionach Sara, Pola i Maja
reklama
Jarzynka
Moja opinia : żadne.
Pamiętajcie drogie panie, że dzieci mające "dziwne" tzn. mało popularne, zagraniczne, staropolskie, są na celowniku nauczycieli, którzy podświadomie zapamiętują w pierwszej kolejności te dzieci i mogą je częściej brac do odpowiedzi, więcej wymagać, upominać itp.
Pamiętajcie drogie panie, że dzieci mające "dziwne" tzn. mało popularne, zagraniczne, staropolskie, są na celowniku nauczycieli, którzy podświadomie zapamiętują w pierwszej kolejności te dzieci i mogą je częściej brac do odpowiedzi, więcej wymagać, upominać itp.