- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dori
Fanka BB :)
Odkąd dowiedzielismy się, że będzie dziewczynka to miała być Victoria tylko, że teraz okazało się że w dość bliskiej rodzinie męża miesiąc temu urodziła się dziewczynka i też ma być Wiktorią. Zastanawiamy się teraz czy zmieniać czy nie. Są w sumie 2 powody raz to że to imię jest teraz bardzo popularne a dwa że nie chcemy by potem mówili że sciągnęliśmy od nich. W razie zmian mam następujące propozycje: Klaudia, Patrycja lub Emilka.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Dori sugerujcie się przede wszystkim własnym gustem!! Jeśli mielibyście z musu rezygnować z Victorii to nie róbcie tego z żadnych względów. Ale jeśli tak samo podobają wam się inne imiona to już pomyślcie. Mi osobiście bardzo podoba się Emilka
dori
Fanka BB :)
Madziu, mi osobiście podobają się wszystkie, a kiedyś zawsze marzyłam żeby moja córcia miała na imie Klaudia. Wojtek wymyślił Victorię i cały czas się przy tym upierał ale teraz jak dowiedział się że będzie blisko w rodzinie druga to chce zmienić ale nie może się na nic zdecydować. Ach Ci faceci.
Jezeli nie mozecie jeszcze sie zdecydować to nic na siłe, moze faktycznie warto poczekac az sie urodzi i wtedy dopasowac imię do małego człowieczka
Wczoraj Michał zadał mi pytanie: a kiedy chrzciny?
Hi,hi! Ach Ci faceci! Jacy oni są oryginalni ze swoimi pomysłami.
Wczoraj Michał zadał mi pytanie: a kiedy chrzciny?
Hi,hi! Ach Ci faceci! Jacy oni są oryginalni ze swoimi pomysłami.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: