reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imie dla chlopczyka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Irlandia, Olki to bardzo fajne chłopaki :) Imię jest bardzo fajne :) W ogóle to gratuluję wybrania imienia.

My ciągle jesteśmy na etapie "myślenia". Chociaż dziś był przełom i wzięliśmy książkę z imionami i czytaliśmy.

Dziewczynki, a co sądzicie o imieniu Darek? Bo mi się dziś spodobało... Przyjęłam, że Michał i Janusz odpadają, więc trza szukać innego imienia dla malucha :D

Buziaki

reklama
Darek, tak ma mój brat na imię wiec ja bym swojemu nie nadała

właściwie temat ma nazwe "Imie dla chłopczyka" ale co tam ;)
niedawno pisałam, że mam nowy tym imienia dla córeczki: Lenka... ale ostatnio wymyśliłam, że wybiore w szpitalu z trzech imion: Gabrysia, Lenka i Maja - w zależności które będzie mi do niej bardziej pasowało... ale ta Maja tak mi ostatnio się spodobała, że chyba malutka tak czy inaczej będzie mi na Majke wyglądać :D

Kosmi wszystkie twoje trzy typy mi się bardzo podobają. Chyba mamy podobny gust w kwestii imion :)
I masz rację należy zignorować tytuł wątku, a zwłaszcza tą część "dla chłopczyka".

Kosmi - Maja to byl moj od dawana wymarzony i zaplanowany typ dla dziewczynki. I dokad pan doktopr nie dostrzegl na USG siusiaka, to w brzuszku byla Maja ;) Mnie sie to imie bardzo podoba - jest wg mnie takie radosne, wesole i jednoczesnie bardzo kobiece. Jedyny jego minus to to, ze jest obecnie dosc popularne.

Irlandia - dobry pomysl z tym Aleksandrem. Poza tym to fajne imie. Mam bratanka Olusia :)
Kosmi - mysmy Maje tez rozwazali.

Maja teraz jest własnie bardzo popularnym imieniem
ja bede miała dziewczynke ale dalej nie mam konkretnego typu

a czy uwierzycie ze my nadal nie mamy zadnej propozycji dla naszej malutkiej ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry