reklama
Rozwiązanie
U mnie będzie Pola , więc komkomentarz zbedny Maja jest ok, ale strasznie dużo już tych Majek. Sara kompletnie mi się nie podoba :/ ale to musi w serduszku brzmieć i pod serduszkiem
aga6
Fanka BB :)
Gorzej jak ostatecznie wybierzesz jeszcze inneJa też z początku myślałam że chłopiec i też bym nie miała problemu za to dziewczynka masakra... Niby tyle pięknych imiom a oklepane częste albo właśnie problem by mu nie zrobić problemów w późniejszych latach... A chciałabym jej zrobić imię nad łóżeczko skoro i tak muszę siedzieć w domu i tu jest problem albo zrobię wszystkie 4 i jak przyjdzie moment powiesze nad lozeczko
Ja znowu dla chłopca miałabym problem z imieniem;p
reklama
Mala_Mi_88
Początkująca w BB
No ja ponad pół ciąży byłam przekonana że to chłopiec a tu psikus dobrze ze na ciuchy wybrałam się po ostatecznym Poznaniu płci bo bym miała teraz problem a może ktoś ma jeszcze jks inna propozycje poza Hania Zosia bo te imiona nigdy nie były w moim guścieGorzej jak ostatecznie wybierzesz jeszcze inne
Ja znowu dla chłopca miałabym problem z imieniem;p
Fado123
Fanka BB :)
Ja mam Zuze ,ale to pospolite, ja tez o lilce myślałam, ale miałam kota o takim imieniu pola wszędzie jest ,ale wybór należy do WasCześć mam taki sam problem jak w temacie mam zostaw imion które mi się podobają bardziej lub mniej i nie wiem co wybrać może ktoś coś podpowie i pomoże przyszłej matce w potrzebie imiona które biorę pod uwagę według tego które mi się najbardziej podobają to : Pola, Zuzia, Sonia, Lila. Pozdrawiam
jest jeszcze pol roku na zmiane imienia
Ja też z początku myślałam że chłopiec i też bym nie miała problemu za to dziewczynka masakra... Niby tyle pięknych imiom a oklepane częste albo właśnie problem by mu nie zrobić problemów w późniejszych latach... A chciałabym jej zrobić imię nad łóżeczko skoro i tak muszę siedzieć w domu i tu jest problem albo zrobię wszystkie 4 i jak przyjdzie moment powiesze nad lozeczko
U
usunięty
Gość
Tak na marginesie Zuzia jest tyko tylko zdrobnienie od imiona Zuzanna.a Zuzia tak jak Maja dziecinne
Zuzanna ->Zuza -> Zuzia
Mala_Mi_88
Początkująca w BB
Hmmmm no nie wiem... Wolałabym sie do niej jakoś zwracać a nie "ej Ty" albo "maluch"jest jeszcze pol roku na zmiane imienia
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Hmmmm no nie wiem... Wolałabym sie do niej jakoś zwracać a nie "ej Ty" albo "maluch"
Przez pierwsze pół roku praktycznie w ogóle nie używałam imion moich dzieci zwracając się do nich.
Zawsze były zdrobnienia i odzwierzęce określenia
reklama