reklama
amazonka22
Fanka BB :)
eeI co tam dziewczyny rodzicie ??
ee ja jeszcze poczekam
Corinne widac światełko w tunelu Ja włąśnie teraz przybrałam przez ostatnie 3tygodnie, ale widze że nogi mi lekko puchną
Beata oby juz został wagowo ;-) Ale z drugiej strony kto da rady jak nie baba
Do mnie własnie dzwoniła położna i pytała czy działamy z jakims KTG czy nie
Dzis mam wizyte i też mamy sprawdzić jakiego wielkiego gargamela ulepiłam. Dziś pierwsza wizyta przed która sie stresuję.
Trzeba poprawić bikini
Ostatnia edycja:
Amazonka, oby tylko nie chciał się przez to światełko już przeciskać ale zauważam coraz wyraźniejsze te skurcze, więc kto wie... ;-) również zaczynam puchnąć, wczoraj była beznadziejna burzowa pogoda i wieczorem to miałam dłonie prawie jak Fiona dobrze, że ominą nas upały letnie!!
Ja swojego bikini dawno już nie widziałam i robię w ciemno
mama - moderator pewnie gdzieś jest, ale siedzi chyba na zamkniętym wątku...
Ja swojego bikini dawno już nie widziałam i robię w ciemno
mama - moderator pewnie gdzieś jest, ale siedzi chyba na zamkniętym wątku...
Dziewczyny przeciez nie trzeba byc moderatorem zeby stworzyc taka liste
Amazonka ja bym jednak nie musiala udowadniac mojej sily powodzenia na wizycie
Corrine ja palce jak fiona to mam od polowy ciazy tez sie ciesze ze nie bedziemy w ciazy latem bo nie wiem co bym zrobila... Chyba bym pękła
Amazonka ja bym jednak nie musiala udowadniac mojej sily powodzenia na wizycie
Corrine ja palce jak fiona to mam od polowy ciazy tez sie ciesze ze nie bedziemy w ciazy latem bo nie wiem co bym zrobila... Chyba bym pękła
amazonka22
Corinne na idealną bikini przed godziną zero to chłopa zatrudnię, teraz sama jakies przycinki robię i staram sie nie patrzec czy gin jakoś to wzrokiem komentuje :-) Raz sobie "jezyczek" przycięłam i teraz trochę sie boje.
Na wakacje chyba był by koszmar Chociaz ta pogoda też zdradliwa coś mnie węzły bolą
Na wakacje chyba był by koszmar Chociaz ta pogoda też zdradliwa coś mnie węzły bolą
eM-eS-Zet
No ja też o tym myślałam, że dobrze że upały mnie ominą, bo obrzeki dość zaczynają doskwierać. Po poludniu w butach czuję się baaaardzo pełno, a obrączki nie zakładam od jakiegoś miesiąca...bo jak raz wlozylam, to wieczorem był big problem...Z wagą też już dosc kontroluje, ale u mnie sie jeszcze nie zatrzymala. Bąbel chyba nabiera masy, bo 9 dni temu /37 tc/ważył 2500 więc myślę i pocieszam się , ze to idzie w jego masę... ;-)
etsa
Ja wieczorem mam lekko spuchnięte dłonie i kostki.
Dzisiaj mam wizytę i robiłam już dwa podejścia do bikini. Kiedyś poprosiłam męża, ale tak naprawdę w ciemno lepiej mi wychodzi niż przy jego pomocy.
Dzisiaj mam wizytę i robiłam już dwa podejścia do bikini. Kiedyś poprosiłam męża, ale tak naprawdę w ciemno lepiej mi wychodzi niż przy jego pomocy.
eM-eS-Zet
No ja też wolę w ciemno...no i bardzo zaprzyjaznilam się w tym temacie z lusterkiem ;-)
reklama