reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Jak myślę o zacięciu się tam na dole to ał ał ał aż mnie boli :no: ja również robię w ciemno i nie przejmuję się co tam sobie lekarz myśli, na pewno nie jedną gorszą widział :-D a na koniec to również poproszę męża o pomoc :-)

Obrączek też nie zakładam od jakiegoś tygodnia. Koleżanka mi kiedyś powiedziała, że tak nagle jej spuchły palce, że obrączki trzeba było ciąć :szok: Wolę żeby na razie poleżały w szkatułce i poczekały na moje kościste paluchy :-) Jak na razie schładzam się lodami mniam mniam :-)

reklama
Ja juz po wizycie. Lekarz powiedział ze urodze w sierpniu..nic nie zapowiada porodu. A chłopak juz wazy 3500. Dał mi czas do 11 maja i wtedy robimy CC.
Wiesiołka mi obśmiał, powiedział ze mogę sobie brać, ale to mi nic nie da.

Pierwsza miałam cesarkę przez ułożenie miednicowe, a teraz przez to że Synek tak rośnie i jest ryzyko pęknięcia blizny. Jeśli uda się wcześniej i bedzie ważył poniżej 4kg to będę rodzic naturalnie.

Efka a wolalabys naturalnie czy cc?

Mitaginka ja gleboko wierze ze dzieki wiesiolkowi nie beda mnie nacinac i nie pekne takze okaze sie czy to sztuczki czy nie ;)

W sumie nie zaszkodzi brać, najwyżej nie pomoże.
Ja bym wołała naturalnie, źle wspominam znieczulenie w kręgosłup i dochodzenie do siebie po cesarce. Bolala mnie bardzo blizna a połóg trwał chyba ze trzy miesiące.

reklama
Do góry