reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Używają 2 łykać i 2 od dołu
amazonka22
Efka Widze że wieści dobre jak u mnie kawał chłopa też sie zapowiada.
Ja dziś mówie do swojego że na fb koleżanka pisała że urodziła 4770 i ja sie boje by taki byk nie był. A to sie okazało że to jego pacjentka i naturalnie pięknie urodziłą
Ja po wizycie jestem załamana. Mały od 22 tygodnia był ułożony głową w dół teraz chyba go zmuliło bo sie przekręcił i siedzi sobie dupą w dole i 13 mam kolejną wizyte będziemy ściągać pessar i jeśli się nie przekręci ustalimy termin CC . Boże ja nie chce cc Co za uparty gargamel. I waży na dzień dzisiejszy 3100. i sam zauważył że spuchłam. No super.
Ja dziś mówie do swojego że na fb koleżanka pisała że urodziła 4770 i ja sie boje by taki byk nie był. A to sie okazało że to jego pacjentka i naturalnie pięknie urodziłą
Ja po wizycie jestem załamana. Mały od 22 tygodnia był ułożony głową w dół teraz chyba go zmuliło bo sie przekręcił i siedzi sobie dupą w dole i 13 mam kolejną wizyte będziemy ściągać pessar i jeśli się nie przekręci ustalimy termin CC . Boże ja nie chce cc Co za uparty gargamel. I waży na dzień dzisiejszy 3100. i sam zauważył że spuchłam. No super.
eM-eS-Zet
A czemu takie złe nastawienie do cc? Skoro ma to uprościć przyjście na swiat dziecka to nie rozumiem...
amazonka22
Dlatego że ja mam nadwagę i wiem ze nie będzie sie to dobrze goiło. tak było trzy lata temu jak miałm operacjie na przepukline. dochodziłam do siebie dłużej niż siostra po CC a ja miałąm nacięcie tylko kilka cm. I po prostu wiem ze ciezko to zniose.
Wiadomo że najważniejsze jest zdrowie dziecka i jeśli dla dziecka tak jest lepiej to nie można się upierać. Ale to jest jednak operacja, a ta zawsze niesie za sobą jakieś ryzyko.
Mój mąż ostatnio stwierdził ze najlepiej jakby ludzie tak jak ptaki znosili jaja, 9 miesięcy by leżało pod jakimiś lampami, potem by się wykluło i tyle
Mój mąż ostatnio stwierdził ze najlepiej jakby ludzie tak jak ptaki znosili jaja, 9 miesięcy by leżało pod jakimiś lampami, potem by się wykluło i tyle
amazonka22
Wiadomo ze jak nie będzie wyjścia ja się nie będę opierać. mam nadzieje ze jeszcze mu się odmieni. a jak nie to jak wizyte mam 13 to zaraz każe na przyszły tydzień by mnie kroili
Ja już też po wizycie. Wasze maluszki duże, a mój coś malutki... Mały przytył tylko 200g i waży ok 2800g. Wszystko jest w normie, ale dziwi mnie czemu tak mało. Może ja za mało jem ? :-/ poza tym jestem trochę przerażona, ponieważ lekarz uświadomił mnie, że mogę urodzić nawet jutro! szyjka rozwarta na 1-1,5 cm, czop schodzi, skurcze już czuję coraz konkretniejsze.... Matko jedyna! :-)
Ja nie chcę cesarki, mam już tyle blizn na brzuchu, że wystarczy. Zeszłoroczną laparoskopię też marnie wspominam, więc bólu po cc sobie nie wyobrażam.
amazonka - popchnij go może
Zapytałam też o tego wiesiołka, lekarz stwierdził, że to nic nie daje. Ja nie zamierzam stosować, i tak już mało czasu mi zostało (no chyba, że małemu się jednak odwidzi i będzie siedział w zaparte ). Od jakiegoś czasu za to masuję się, mam nadzieję, że to coś da.
Ja nie chcę cesarki, mam już tyle blizn na brzuchu, że wystarczy. Zeszłoroczną laparoskopię też marnie wspominam, więc bólu po cc sobie nie wyobrażam.
amazonka - popchnij go może
Zapytałam też o tego wiesiołka, lekarz stwierdził, że to nic nie daje. Ja nie zamierzam stosować, i tak już mało czasu mi zostało (no chyba, że małemu się jednak odwidzi i będzie siedział w zaparte ). Od jakiegoś czasu za to masuję się, mam nadzieję, że to coś da.
reklama
Amazonka trzymam kciuki,żeby dzidziuś się jednak odwrócił - wiadomo,że dla dobra dziecka wszystko się zniesie ale może się uda ,że urodzisz sn ☺widziałam kiedyś jakieś ćwiczenia.,które mają pomóc dziecku się obrócić -może warto spróbować.☺
Corrine to ciekaqe jak u Ciebie się rozwinie sytuacja czy zalapiesz sie na maj czy jeszcze kwiecień zaliczysz☺
U mnie cisza nawet tych skurczy nie mam muli mnie jedynie caly czas brzuch ale delikatnie i dziś chyba zaczął czop odvhodzic ale jasny więc nic nie wróży ☺Ok ide się rozliczyć bo mam straszny poslizg w tym roku☺ale mi sie nie chce...
Corrine to ciekaqe jak u Ciebie się rozwinie sytuacja czy zalapiesz sie na maj czy jeszcze kwiecień zaliczysz☺
U mnie cisza nawet tych skurczy nie mam muli mnie jedynie caly czas brzuch ale delikatnie i dziś chyba zaczął czop odvhodzic ale jasny więc nic nie wróży ☺Ok ide się rozliczyć bo mam straszny poslizg w tym roku☺ale mi sie nie chce...