reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Beata tak bardzo bym chciala pochwalic sie ubrankami i malenstwem ale ja udzielam sie puki co z telefonu i brakloby mi cierpliwosci zeby tu ogarnac cos z wstawiianie fotek.
Niestety laptop nam padl i najprawdopodobniej nie da sie go uratowac :-\ ale jak kiedys dopadne gdzies kompa to od razu dodam, obiecuje, lub poswiece kiedys caly dzien zeby zobaczyc czy da sie cos zdzialac przez tel.

reklama
Z telefonu to bardzo prosto się dodaje :) masz taki plus po lewej stronie przy pisaniu postow i jak go wybierzesz to później w opcjach wciskasz dodaj zdjęcie wybierasz z galerii i już :)

Domi ja mysle ze 45min na dojazd do szpitala jest ok. zwlaszcza, jezeli to Twoja pierwsza ciaza, bo to jednak az tak szybko nie trwa.

wam bole glowy przechodza,a do mnie przyszly. co prawda nie trwaja caly dzien, ale jednak. oby to bylo chwilowe.

kokardka no ja na brzuchu nie spie, ale wlasnie z poducha i jestem zachwycona. oszukuje cialo, ze jestem na brzuchu bo poducha przed nim jest ;-)

Eweli ja kawe pije okazyjnie w kawiarniach. gin mowila ze jedna dziennie mozna, wiec jest ok.

jup nie masz szpitala blizej? bo 1,5h to juz mi sie wydaje duzo, no chyba ze bedzie planowana cesarka.

bozka cale szczescie ze z dzidziusiem ok, a Toba widac ze gin sie zajmuje wiec bedzie dobrze!

Monika wrzuc zdjecia bodziakow na watek zakupowy!

Hej... ;-)

u mnie od rana to samo...ból głowy, wymioty... wrr to juz przestaje być śmieszne! Dobrze chociaż ze macica dziś zostawiła mnie w spokoju :angry:

Jak sie po porannych przejsciach pozbierałam to ogarnełam sie i z okazji zaczętego 16 tygodnia strzeliłam sobie pare fot :-D ide choć jedno wrzucić na odpowiedni wątek :-p

Andzia
witaj :)

Bozka, ciesze sie ze z maluchem OK :) Teraz szybko szybciutko reszta badań :*

Trzymam kciuki za pozostałe wizyty &&&

Dziewczyny, jestem po wizycie... I dość zdołowana.
Odebrałam wyniki toxo. IGg <650, IGm 0,98. Lekarz niezadowolony z wyniku, kazał powtórzyć badanie :(
Przyzierność karkowa 1,9...

CzarnUlka a może te wymioty teraz to jakiś wirus? Skoro Twój facet miał...

Bozka Gratuluję udanej wizyty.

Lisica ta przeziernosc to źle? A inne parametry? A z toxo to wychodzi ze teraz jesteś chora?

Dziewczyny nie wiem o co chodzi ale ja mam to samo z colą. Normalnie nie przepadam i piłam raz na rok a teraz aż się trzęsę jak tylko sobie pomyślę i już nie raz się napiłam i nie dwa ;)

bozkafajnie ze z dzidziusiem ok, a masz jakieś nowe zdjęciez usg?

Przyzierność w normie. A z toxo... Igg świadczy o tym ze chorowalam. Igm jest niepokojące, bo jest oznaczone jako wynik wątpliwy.

reklama
Do góry