reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Jej nie pamietam bo zostawilam przypadkiem wszystko u lekarza i mam we wtorek odebrać. .w kazdym razie mam zrobic awidnosc na cytomegalie

reklama
No moje cisnienie skacze raz jest np 150 na 110 innym razem 117 na 103 albo 110/60 i lekrz powiedzial ze nie moze mi przepisac teraz na nadcisnienie bo pierwsze mam niskie przewaznie to juz bym wogole nie funkcjonowala i jezeli to sie nie unormuje zeby nie bylo takich skokow to skieruje mnie do szpitala, lekarz wogole dzisiaj inne podejscie mial, grzeczny, uprzejmy, takze dam mu jeszcze jedna szanse

Zdjecie mam ale w domu, dzis juz w domu nie bede takze postaram sie jutro wrzucic, a dzis moze wrzuce poprzednie bo chyba jeszcze wam nie przedstawialam mojego malenstwa

Lisica a kiedy bedziesz powtarzac wyniki?

Czarnulka mnie tez nie odpuszczaja mdlosci i wymioty, a juz szczegolnie jak robie jakies mieso na obiad to juz wogole nie moge sie pozbierac.
Niedawno tez zawital do mnie bol glowy, mam nadzieje ze szybko minie i nie bede musiala szukac sposobu na niego

Bozka niby po 3 tyg powinno się sprawdzić, ja sprawdzę po 2, bo kazał przyjść z wynikami na wizytę 28.11.
Ja mam wysokie ciśnienie zawsze u lekarza. ZAWSZE :-D w domu mam w normie.

Ja mierze dwa razy dziennie, ale powiedzial zebym jeszcze raz albo dwa mierzyla, prowadze dziennik takze powiedzial ze mam zawsze przynosic i mu pokazywac bo widac ze to nie syndrom bialego fartucha :)

Matko ja myslalam ze moze w poniedzialek juz a tu tyle czekania, to jest najgorsze, ale na pewno bedzie wszystko dobrze

A tak z innej beczki to w przychodni babeczka dzisiaj mi opowidala ze robila badania i powiedzieli ze dziecko bedzie mialo zespol downa, maz sie wachal myslal o usunieciu a ona powiedziala ze nie ze 5 lat sie starali ona ma 36 lat i urodzi to dziecko chocby nie wie co i urodzila zdrowe dziecko, szok jakby usunelo, fakt ze pewnie by sie nie dowiedzieli ale maz pewnie by sobie nie wybaczyl tego

Bozka no niestety takie sytuacje się zdarzają:(
Lisica nie stresuj się tylko powtorz badania...
Bella w takim tempie pisania to moze się zdarzyć ja nie miałam czegoś takiego dlatego nie pisalam nic na ten temat

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry