reklama
katagorka20
Fanka BB :)
Dzień dobry. My już po herbacie z cytrynka i serniczku:-) kolo południa jedziemy na cmentarz do teściów
Czarnulka7891
Hej, a my z moim chłopem od 10 nie śpimy, ale dopiero co z łóżka wyszliśmy
Groby nas nie dotyczą, bo nie mamy w De rodziny na cmentarzach.
Tatusia na przemyślenia wzięło i mówi, do mnie że to są nasze ostatnie dni razem...mowie coooooo? A on mi na to no razem- tak sami... We dwoje... Minę miał przy tym jak kot ze Shreka To go musiałam uświadomić, że do maja mamy jeszcze sporo czas, bo około 190 dni
Groby nas nie dotyczą, bo nie mamy w De rodziny na cmentarzach.
Tatusia na przemyślenia wzięło i mówi, do mnie że to są nasze ostatnie dni razem...mowie coooooo? A on mi na to no razem- tak sami... We dwoje... Minę miał przy tym jak kot ze Shreka To go musiałam uświadomić, że do maja mamy jeszcze sporo czas, bo około 190 dni
Ostatnia edycja:
Gratuluje udanych wczorajszych wizyt!
vilena lez i duzo pij! bedzie dobrze!
Mieloneczka piekne zakupy i jeszcze piekniejsza kicia! :-) a tu czesc moich, ubranko i kocyk:
Niesmiala ja bym zaufala ginowi. jak sie cos bedzie dzialo (plamienie itp) to dzwon do niego to zareaguje napewno.
Matik gratuluje dziewczynki! dopisac juz plec do listy?
Dziewczyny jak ktoras juz chce miec dopisana plec dzieca do listy to piszcie na priv!
vilena lez i duzo pij! bedzie dobrze!
Mieloneczka piekne zakupy i jeszcze piekniejsza kicia! :-) a tu czesc moich, ubranko i kocyk:
Niesmiala ja bym zaufala ginowi. jak sie cos bedzie dzialo (plamienie itp) to dzwon do niego to zareaguje napewno.
Matik gratuluje dziewczynki! dopisac juz plec do listy?
Dziewczyny jak ktoras juz chce miec dopisana plec dzieca do listy to piszcie na priv!
Załączniki
Matik2012
Tak suselku nub jest tak płaski ze chyba nie ma wątpliwości
No ale wiem ze rożnie bywa
No ale wiem ze rożnie bywa
Czarnulka7891
właśnie się wylaszczyłam włosy umyłam, naodzywkowalam, wyprostowalam, make up nałożyłam, wbilam się w jakieś lepsze ciuchy i wyglądam jak milion dolarów, tatuś zadowolony, mamusia zadowolona i nawet widać nasza rybcia się cieszy, bo na pływalnie się młodzieży zebrało
Kurcze dziewczyny od dziś maluje się codziennie... Bo jak nie mam makijażu to wyglądam jak półtora nieszczęścia...
Kurcze dziewczyny od dziś maluje się codziennie... Bo jak nie mam makijażu to wyglądam jak półtora nieszczęścia...
Matik2012
Ha ha czarnulka czyli wracaz do Życia
Ja dzis odwiedziałam sklep dla dzieci ach nacieszyłam oczy
I kupiłam na szczescie buciki różowe
Zobacz załącznik 651593
Ja dzis odwiedziałam sklep dla dzieci ach nacieszyłam oczy
I kupiłam na szczescie buciki różowe
Zobacz załącznik 651593
reklama
Czarnulka7891
Cudne te buciki <3
Wiesz Matik tak sobie pomyślałam, że może wszystko lepiej się u mnie poukłada gdy w końcu zacznę wracać do żywych
Wiesz Matik tak sobie pomyślałam, że może wszystko lepiej się u mnie poukłada gdy w końcu zacznę wracać do żywych