reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Cześć ;-)

Ech u nas nie ma prenatalnych, o papa zostałam poinformowana, i kazali poczytać w necie o szczegółach.
Ale na papa się nie zdecydowałam, bo to i tak nie wiele by zmieniło.

reklama
WItam się - pozwolę sobie dołączyć do grupy;-)

Jak widać po statusie - grasuję już na forum od 2009roku, więc trochę z przerwami było. Mam majowego synka z 2010r. Teraz kolejny majowy maluch - termin na 17 maja.
Witaj Katagorka :-) - no proszę, jak nam się trafiło w tym samym czasie 2 ciąże:-D. Celowałaś w ten maj?, czy tak wyszło? Bo ja się przyznam, że innego okresu, jak wiosna, nie wyobrażam sobie do rodzenia ;-)

WItam się - pozwolę sobie dołączyć do grupy;-)

Jak widać po statusie - grasuję już na forum od 2009roku, więc trochę z przerwami było. Mam majowego synka z 2010r. Teraz kolejny majowy maluch - termin na 17 maja.
Witaj Katagorka :-) - no proszę, jak nam się trafiło w tym samym czasie 2 ciąże:-D. Celowałaś w ten maj?, czy tak wyszło? Bo ja się przyznam, że innego okresu, jak wiosna, nie wyobrażam sobie do rodzenia ;-)

Czesc nie nie celowałam tak wyszło. A ty czasem nie bylas na majówkach z 2010 ?

Witam się wieczorowo :) coś tu dziś spokojnie ale to dobrze bo choć raz nie miałam dużo nadrabiania ;)
Ja nie robiłam genetycznego i pappa ani teraz ani w poprzedniej ciąży.

reklama
A ja też jutro idę do Gina, ale nie mojego tylko innego. Plamienie od wtorku trwa. Raz jest, raz go nie ma. To taki brązowo żółty śluz. Wolę się skonsultować, upewnić ze jest ok, niż zastanawiac czy gin czegoś nie przeoczył.

Do góry