reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Matik słodkie! Gratuluję córci:tak:

Czarnulka boskie ubranka!! wcale się nie dziwię, że nie mogłaś odpuścić;-)

Czesc dziewczyny. U mnie po wizycie ok. Nie mialam za bardzo jak pisac w Pt, bo wyjeżdżaliśmy do tesciow, a jak tylko zajechaliśmy, to padłam jak kawka. Wczoraj też wiadomo, wycieczki od rana do wieczora, wiec dopiero teraz na komórze nadrobilam. Gratuluje Matik dziewczynki - moje marzenie. U nas na razie nic o plci nie mowil. Niby napisal ze wszystkie narządy ok, ale te gin jest taki dziwny. Zero w nim entuzjazmu i kilka razy pytalam, czy na pewno ok. Slyszalam pierwszy raz serduszko <3 Dzidek mial 7.35cm i wg om to byl 13t6d, a na usg znowu wyszlo 3 dni mlodsze. Po raz pierwszy mowil o prenatalnych, ze nie jestem w grupie ryzyka, ale on mnie musi poinformować.. Jak spytalam czy uważa ze powinnam, to w sumie tylko mowil, ze to kontrolne, pozwalają wykryć jakies wady, no i ze powinnam wiedzieć ze mogę je zrobić...

Stad pytanie, czy któraś z was, mimo ze nie byla w grupie ryzyka (mam 28 lat i na razie nic wiecej ze wskazań do prenatalnych mnie nie dotyczy) robila prenatalne? Ten sposób bycia gina chyba mnie wykończy...

Vivid ja mam 30 lat.robilam prenatalne i test pappa. Ze swojej strony uważam ze warto choć to koszt u mnie 500 zł razem

To moze lepiej zrobie. Wolalabym wiecej stanowczosci w glosie gina. Chociaz wg opisu usg niby jest wszystko dobrze. Moze tak delikatnie sugerowal, ze lepiej zrobić.. A moze ja sama sobie wkrecam, ze jak to wszystko jest dobrze. Sama nie wiem. Jak będzie mi dana kolejna ciaza, to raczej zmienie lekarza.

Milej niedzieli dziewczyny.

reklama
Do góry