engacka
Fanka BB :)
Engacka wsiadaj w samolot z dzieckiem i wracaj do Polski... Tutaj zawsze ktoś Ci pomoże jakaś dalsza rodzina przyjaciółka ktokolwiek! A tutaj jesteś na wygranej pozycji zawalczysz o mieszkanie socjalne chociażby... A alimenty na dwujke dzieci tez dostaniesz spore...
Nie mam nikogo w Polsce niestety.. przyszedł przeprosić znowu, wytłumaczył się, że niby tak reguje na ten stres zwiąany z moim krwawieniem. Ech. Póki co i tak nie mam sił na walki o dziecko, powroty do kraju gdzie nie mam nikogo ani niczego, ani na rozstania tutaj. Chce donosić tą ciąże, choć krwawie dalej i nie wygląda to dobrze. Dzis dzwoniłam na emergency i do przychodni weekendowej, to z przychodni odsyłali mnie na emergency a z emergency do przychodni. Jakaś paranoja. Jesli kiedykolwiek narzekałyście na NFZ to cieszcie sie że nie macie do czynienia z tymi jełopami co ja tutaj. Trafiam na ludzi pozbawionych empatii.
Muszę wytrwać do środy, bo nawet w prywatnych przychodniach terminy pozajmowane, jeszcze czekam na odpowiedź z Manchesteru, może tam będzie szybszy termin.