reklama
engacka
Fanka BB :)
Nie mogę, mąż w pracy na nockę, jestem sama z dzieckiem....
engacka
Kochana, oni tu maja w dupie ciężarne do 14 tygodnia ciąży. Nie zrobią nic i oficjalnie to potwierdzili dzisiaj jak dzwonilismy. Zeby cokolwiek zrobili powiedzieli ze musialabym krwawic tak zeby zmieniac podklady poporodowe co godzine. Po*******ony system.... watpie żeby nawet przysłali karetkę.
asiaf
Czesc teraz doczytuje.
Egnacja zglos sie do jakiejs pomocy kobiet maltretowanych psychicznie, on wcali pic nie musi ani bic zebysbie znecac. Jak znasz jezyk to bym szukala takiej pomocy to zawsze dla ciebie punk zaczepienia do wygranej. Jak nie masz nikogo w polsce to ja bym sie do polski nie pchala w UK rozwodka z dwojka dzieci ma jak w raju, miszkanie dostaniesz a naprawde zeby matce dzieci odebrali to musial by na ciebie miec strasznie mocne argumenty. Na samych benefitach mozesz wynajmowac i zyc A skoro dziecko toje Jacek z biega to nawet najwiekszy balagan jej krzywdy nie zrobi, puki nie ma grzyba , robakow czy odchodow od balaganu nic jej nie bedzie. Ja bym go przetrzymala a jedzenie robila sobie i dzieku i tyle. Szczegolnie w takiej sytuacji ze ciagle krwawisz...
Egnacja zglos sie do jakiejs pomocy kobiet maltretowanych psychicznie, on wcali pic nie musi ani bic zebysbie znecac. Jak znasz jezyk to bym szukala takiej pomocy to zawsze dla ciebie punk zaczepienia do wygranej. Jak nie masz nikogo w polsce to ja bym sie do polski nie pchala w UK rozwodka z dwojka dzieci ma jak w raju, miszkanie dostaniesz a naprawde zeby matce dzieci odebrali to musial by na ciebie miec strasznie mocne argumenty. Na samych benefitach mozesz wynajmowac i zyc A skoro dziecko toje Jacek z biega to nawet najwiekszy balagan jej krzywdy nie zrobi, puki nie ma grzyba , robakow czy odchodow od balaganu nic jej nie bedzie. Ja bym go przetrzymala a jedzenie robila sobie i dzieku i tyle. Szczegolnie w takiej sytuacji ze ciagle krwawisz...
engacka
; ((((((((((( jestem załamana... boję się środowego usg
Matik2012
Engancka a nie masz sąsiadów ?
Dziecko zostaw i goń do szpitala tam powiedz ze jesteś chyba 15 tyg i juz
reklama
engacka
Engancka a nie masz sąsiadów ?
Juz maja wszystko zanotowane, dzisiaj dzwonilismy i powiedzielismy ze to prawie 13 tydzien, podalismy moje dane a babka "ale w piatek byliscie w 11tc" i spławili nas.. takze kłamstwo już nie przejdzie. Niestety. Czuję się winna, że przez ten po*******ony system nie mogę nic zrobić