reklama
katagorka20
Fanka BB :)
Hejka !!! Dołączam się do Majowych Mam ,termin mam na 09.05.2015
To moja 2 ciąża ,pierwszą w kwietniu straciłam :-( Teraz jestem pełna nadziei i niepokoju zarazem, mam nadzieje ,że Wasze opowieści podtrzymają mnie na duchu :-)
Witaj :-)
Cześć dziewczynki u mnie też wie prawie cała najbliższa rodzina, wczoraj poinformowaliśmy naszego synka i tą radosną informacją dzieli się chyba z każdym więc wszyscy w koło będą wiedzieć, ale nam to nie przeszkadza. Nie ma jak gadatliwy ośmiolatek
Hej dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, po prostu nie mam czasu.
Ogarnęłam parę ostatnich stron
Widzę, że rozmawiacie o tym, co która bierze - ja biorę Folik i Prenatal Complex
Za parę dni idę do lekarki rodzinnej, żeby mi dała zwolnienie na parę dni na 80%, bo już mi kręgosłup wysiada. Mam coś jakby "skurcze" krzyża- jak dłużej posiedzę, albo poleżę w jednej pozycji to AMEN, nie mogę się ruszyć
Jeśli chodzi o picie alkoholu, to uważam, że tak jak któraś z Was mówiła "Mialam ochotę to sobie wypiłam 2 łyki wina", to zrozumiałe, bo organizmu nie oszukasz, ale oczywiście wszystko w rozsądnej ilości- Jesteśmy dorośli i mamy rozum...
Papierosy- Stanowczo NIE!
U nas o ciąży wiedzą wszyscy którzy mają wiedzieć i wszyscy się cieszą
Jeśli chodzi o ślub, to jesteśmy w trakcie przygotowań- Bierzemy ślub 29.11.2014
Pozdrawiam dziewczyny Miłego wieczorku- lecę oglądać MasterChef'a )
Dawno mnie tu nie było, po prostu nie mam czasu.
Ogarnęłam parę ostatnich stron
Widzę, że rozmawiacie o tym, co która bierze - ja biorę Folik i Prenatal Complex
Za parę dni idę do lekarki rodzinnej, żeby mi dała zwolnienie na parę dni na 80%, bo już mi kręgosłup wysiada. Mam coś jakby "skurcze" krzyża- jak dłużej posiedzę, albo poleżę w jednej pozycji to AMEN, nie mogę się ruszyć
Jeśli chodzi o picie alkoholu, to uważam, że tak jak któraś z Was mówiła "Mialam ochotę to sobie wypiłam 2 łyki wina", to zrozumiałe, bo organizmu nie oszukasz, ale oczywiście wszystko w rozsądnej ilości- Jesteśmy dorośli i mamy rozum...
Papierosy- Stanowczo NIE!
U nas o ciąży wiedzą wszyscy którzy mają wiedzieć i wszyscy się cieszą
Jeśli chodzi o ślub, to jesteśmy w trakcie przygotowań- Bierzemy ślub 29.11.2014
Pozdrawiam dziewczyny Miłego wieczorku- lecę oglądać MasterChef'a )
Hejka !!! Dołączam się do Majowych Mam ,termin mam na 09.05.2015
To moja 2 ciąża ,pierwszą w kwietniu straciłam :-( Teraz jestem pełna nadziei i niepokoju zarazem, mam nadzieje ,że Wasze opowieści podtrzymają mnie na duchu :-)
Witamy kolejną Mamusię
Passoa1705
Dziewczyny bedę miała wielka prośbę a moze któraś z was wie, lub mogłaby zapytac lekarza czy w ciazy mozna stosować maść końska, ja nie mam jak zapytać bo u mnie lekarz nie wie co to jest ...
Witam po dluugiej przerwie! Napisalam na watku z USG, ze wieczorem was nadrobie ale musialabym nadrobic 120 stron!!! wiec sie poddalam. mam nadzieje ze szybko sie wbije spowrotem w dyskusje.
Matik to bedzie moje pierwsze wyczekane malenstwo
Matik to bedzie moje pierwsze wyczekane malenstwo
Dziewczyny bedę miała wielka prośbę a moze któraś z was wie, lub mogłaby zapytac lekarza czy w ciazy mozna stosować maść końska, ja nie mam jak zapytać bo u mnie lekarz nie wie co to jest ...
Spytam w środę, bo mam wizytę.
Póki co melduję się z Katowic. Dopiero wróciliśmy.
reklama
Passoa1705
dziekuje !