reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Hejka !!! Dołączam się do Majowych Mam ,termin mam na 09.05.2015 :-D
To moja 2 ciąża ,pierwszą w kwietniu straciłam :-( Teraz jestem pełna nadziei i niepokoju zarazem, mam nadzieje ,że Wasze opowieści podtrzymają mnie na duchu :-)

reklama
Cześć dziewczynki u mnie też wie prawie cała najbliższa rodzina, wczoraj poinformowaliśmy naszego synka i tą radosną informacją dzieli się chyba z każdym więc wszyscy w koło będą wiedzieć, ale nam to nie przeszkadza. Nie ma jak gadatliwy ośmiolatek:-D

Hej dziewczyny!

Dawno mnie tu nie było, po prostu nie mam czasu.
Ogarnęłam parę ostatnich stron :)
Widzę, że rozmawiacie o tym, co która bierze :) - ja biorę Folik i Prenatal Complex ;)

Za parę dni idę do lekarki rodzinnej, żeby mi dała zwolnienie na parę dni na 80%, bo już mi kręgosłup wysiada. Mam coś jakby "skurcze" krzyża- jak dłużej posiedzę, albo poleżę w jednej pozycji to AMEN, nie mogę się ruszyć :(

Jeśli chodzi o picie alkoholu, to uważam, że tak jak któraś z Was mówiła "Mialam ochotę to sobie wypiłam 2 łyki wina", to zrozumiałe, bo organizmu nie oszukasz, ale oczywiście wszystko w rozsądnej ilości- Jesteśmy dorośli i mamy rozum... :)
Papierosy- Stanowczo NIE! :)

U nas o ciąży wiedzą wszyscy którzy mają wiedzieć i wszyscy się cieszą :)
Jeśli chodzi o ślub, to jesteśmy w trakcie przygotowań- Bierzemy ślub 29.11.2014 :)

Pozdrawiam dziewczyny :) Miłego wieczorku- lecę oglądać MasterChef'a :))

Dziewczyny bedę miała wielka prośbę a moze któraś z was wie, lub mogłaby zapytac lekarza czy w ciazy mozna stosować maść końska, ja nie mam jak zapytać bo u mnie lekarz nie wie co to jest ...

Witam po dluugiej przerwie! Napisalam na watku z USG, ze wieczorem was nadrobie ale musialabym nadrobic 120 stron!!! :szok: wiec sie poddalam. mam nadzieje ze szybko sie wbije spowrotem w dyskusje.

Matik to bedzie moje pierwsze wyczekane malenstwo :tak:

reklama
Do góry