reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

I jedna z dziewczyn żebym nie jadła ostrego bo może płód się uszczkodzic... Co za bzdura! Miałam wczoraj ochotę na wino napilam się z 2lyki... Podobno są lekarze którzy zalecaja lampkę wina, ale są też tacy którzy mówią że i lampka może zaszkodzić... Ciekawe jak z tym jest

reklama
Witam niedzielnie, jest pieknie i słonecznie dziś, mam ochotę na spacer po plaży, ale niestety mój B pojechał po tatę na lotnisko.

A ja siedzę w pidżamie i nie mogę się wziąć za obiad... Ahhh ;/ ten leń!
Najadlam sie żelkow... Aż mi mdło.

Ja też mam trochę nadprogramowych kilogramów, i już w grę wchodzą tylko dresiki ;-) ew legginsy,ale i tak lubię mój brzuszek.
Wczoraj w każdym sklepie byłam siku, szok, aż tak źle jeszcze nie było, byliśmy z moim B na zakupach i tylko o sikaniu myślałam... ;-)

Ja jestem w 10 tyg...
Czyli 8 tyg

A w którym dniu to nie umiem sie doliczyć, wiem dziewczyny ze to aż wstyd ale nie umiem tego liczyć..
24.09 byłam w 6t1d ( wtedy miałam usg)
Według okresu mam 10 tyg... Czyli 8 od kiedy doszło do zapłodnienia....
Juz was nudzę tym, ale szczerze to mi to spędza sen z powiek :/

Życzę wam miłej niedzieli kochane!
Duzo slonka :***

Pogoda jest bajeczna. Mój G zabrał Gabi na rower. Po ttych inhalacjach z pulmicortu jest rewelacyjna poprawa w nocy zero kaszlu.
A ja wcinam lody pistacjowe grycana:p pycha. Dopadaja mnie zechcianki:) i z dolegliwości powoli odopuszczają nudności hura bardzo dokucza tylko co chwile bieganie do wc na siku

Rukmini gdzie chodzisz do lekarza? Na nfz czy prywatnie? Potrzebuję lekarza z Warszawy naprawdę dobrego....
Prywatnie, bo mam pakiet w Allianzie. Babka medica, do Pawła Palacza. Ale czy jest naprawdę dobry, to nie wiem. Polecała mi go koleżanka, która jest położną i która u niego prowadziła swoją ciążę.

Dziewczyny bierzecie witaminy? Czytałam rożne opinie i zrezygnowałam, a teraz chciałabym wrócić i chce zasięgnąć opinii. Ponoć dopiero po 8 tygodniu powinno się brać

Vzesc, zerwalam soe od stolu bo chrzciny dzis mamy i poszlam sie walnac do wyrka :)
Napipam sienpół kieliszka wina. Z tym alkocholem w ciazy to jest tak ze nikt nie robi badan jakanilosc alkocholu jest dopuszczalna dla ciezarnej a jaka jiz moze wywołac "szkody" i pewnie nigdy takich badan nie przeprowadza. Ale wszystko zalezynod organizmu mamay, dziecka itd. Od poł piwa czu pół kieliszka wina to soe nawet alkochol w krwi nie pojawi za bardzo. Pamietajmu ze dużo zeczy ktore jemy fermetuja w żoladku i tworzy sie alkochol ( jablka, winogrona itd) sam kefir i jogurt naturalny zawiera alkochol. Wiec w pa
ranoje nie ma co popadac. Ale pić w ciazy nie wolno.. Jedna konkretnie zakrapiana impreza moze narobić wiecej szkud niz co 2 dni wypijanie kieliszka wina

reklama
Do góry