katagorka20
Fanka BB :)
Jejku to uczucie wiecznie pełnego pęcherza i bieganie co godzina do toalety to masakra. Macicy ladnie musiała się powiększyć i uciska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę sobie przeczysz. Mówisz, że to tylko na 9 miesięcy, a dalej, że nie można dziecku do mleka dodawać %.Witaminy ja łykam ladee vit.
Jeśli chodzi o alkohol w ciąży to ja mówię stanowczo nie i nie ważne że jest to pół kieliszka wina czy pół piwa gdyby nie miało wpływu na organizm nie nazywało by sie alkoholem, więc mamusie bez alko można żyć więc myśle że zrezygnowanie z niego na 9 miesięcy nie jest jakimś strasznym wyrzeczeniem. Czy jak urodzi się dziecko dodacie mu do mleka wina czy piwa nawet w małej ilości?? Raczej nie więc dlaczego dajecie go teraz swoim dzieciom? A gdyby nie daj boże coś było nie tak bedziecie mogły żyć ze świadomością ze gdybyście odmówiły sobie tego kieliszka to może byłoby inaczej? Ja nie potrafiłabym.