reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Rukmini tak naprawde to trafił cinsie maly cud wiec zaufaj bogu lub losowi w co tam wierzysz ze skoro dal ci ten cud to cos dobrego z tego wyjdzie :)

Aj suselku to istny cukiereczek wymarzony bedzie :)
Masz przeczucie co do płci ?
Ma tym usg pięknie widać profil dzidzi super
U mnie dzidzia naucza raczkami i na zdjęciach nie moze złapać takiego profilu :)
Buziaki

Hej dziewczyny, pamięta mnie tu jeszcze ktoś??
Pisze ze szpitala. W czwartek wieczorem trafiłam na patologie z krwawieniem i silnymi bólami brzucha. Myślałam że straciłam to dziecko... zrobili usg, dziecko żyje, uraczyli mnie suchymi informacjami, podali leki i tyle.
Dopiero następnego dnia przemiła pani Zbadala mnie i pokazała "tańczące" dziecko na usg. I okazało się że poniżej ulokował się krwiaczek, który był przyczyną krwawienia...
Na dzień dzisiejszy wszystko wróciło do normy i liczę na to ze jutro wyjdę do domku...

Matik będzie będzie. Już się nie mogę doczekać prenatalnych w czwartek i potem zaczniemy wariować ;) powiemy wszystkim i pewnie zaczniemy myślec o zakupach itp,już się nie mogę doczekać! A z tym ujęciem to faktycznie zależy od szczęścia. Kiedy masz nastepne USG?

Czarnulka ale miałaś przeżycia!!! Całe szczęście ze wszystko ok!

Ja dopiero mam usg genetyczne 22 i też już nie myślę o niczym innym. Ja zakupy narazie odpuszcze dopoki nie bede znac płci. Bo na dziewczynke to mam bardzo dużo po Gabrysi. Mam lozeczko, wózek , karuzele , foteliki, ciuszki .

Ewelina- 16 sierpnia owu raczej w 15 dniu bo w 14 bylam na monitoringu i pecherzyk mial 18 mm. A natomiast z usg jest ciaza starsza a 2 dni

Co di ciuchów ja mialam rozmiar 34 teraz w 36 sie nie dopne wkurzylam sie i kupilam sobie ciazowki.. przy corce nosilam spodnie 42 ciaza mi w dupe poszla..
Pozatym wczoraj bylam w krk i wrocilam z temperatura do domu.. wiec dzis mam lyz od pracy
Passoa1705- u mnie rodzice nie wiedza o ciazy i teściowe ale dlatego ze zaraz kazdy by wiedzial.. ale na bank sie ucieszą

Hej dziewczyny, pamięta mnie tu jeszcze ktoś??
Pisze ze szpitala. W czwartek wieczorem trafiłam na patologie z krwawieniem i silnymi bólami brzucha. Myślałam że straciłam to dziecko... zrobili usg, dziecko żyje, uraczyli mnie suchymi informacjami, podali leki i tyle.
Dopiero następnego dnia przemiła pani Zbadala mnie i pokazała "tańczące" dziecko na usg. I okazało się że poniżej ulokował się krwiaczek, który był przyczyną krwawienia...
Na dzień dzisiejszy wszystko wróciło do normy i liczę na to ze jutro wyjdę do domku...

Myślałam o Tobie. Zastanawialam się czy nadal tak wymiotujesz

reklama
Do góry