reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Hej ja na szybko o wizycie, dzidziuś rośnie ma już 27,9mm i termin znów przesunął się do przodu na 26 kwietnia, zobaczymy jak to będzie :) Serduszko pięknie bije i wszystko w najlepszym porządku :) Kolejna wizyta za 4 tygodnie. Do tego czasu witaminki i cała lista zapisana przez ginke co w razie przeziębienia, oby mnie omineło.

Pisałyście o porodach więc ja tylko tak nadmienię, że u mnie łatwo i szybko poszło i nie aż tak bardzo boleśnie, nie oszukujmy się boleć musi ale jest to bół do przeżycia bez mrugnięcia okiem ;) a dodam tylko że rodziłam z okxytocyną cały poród od 10 do 13.20, więc nie zawsze jest źle :) ja tam jestem stworzona do rodzenia dzieci heheh i karmienia piersią też (18mcy ;o) i wcale nie musi to być bolesne i nieprzyjemne więc myślimy pozytywnie :D:D:D

dobrej nocki Wam życzę :*

reklama
HEJ DZIEWCZYNKI :)

NIE NADĄŻAM CZYTAĆ TEGO WSZYSTKIEGO CO PISZECIE, BO NIE MAM KIEDY CZYTAĆ :)

WIZYTĘ U LEKARZA MAM 3.10 :) ZOBACZYMY CO Z TEGO BĘDZIE ;)

U MNIE WSZYSTKO W PORZĄDKU, MUSZĘ TROCHĘ BARDZIEJ NA SIEBIE UWAŻAĆ, BO WCZORAJ I DZIŚ ZAUWAŻYŁAM U SIEBIE BRĄZOWY ŚLUZ, ALE JEST GO BARDZO MAŁO I NIC MNIE NIE BOLI, WIĘC JAKOŚ BARDZO SIĘ NIE MARTWIĘ :)

NIE BĘDĘ ZBYT CZĘSTO PISAĆ, BO MAM TROCHĘ ZAWIROWAŃ I SPRAW DO POZAŁATWIANIA ZWIĄZANE Z NIESPODZIEWANYM ŚLUBEM- 29.11.14r (DECYZJA I DATA ŚLUBU ZAPADŁA WŁAŚCIWIE 2 TYGODNIE TEMU), ZARAZ PO TYM JAK WSZYSCY DOWIEDZIELI SIĘ, ŻE JESTEM W CIĄŻY :)
TAKI SZYBKI TERMIN MAMY DZIĘKI TEMU,ŻE MAMY ZNAJOMEGO KSIĘDZA, KTÓRY NIE ROBI PROBLEMÓW :) (KSIĄDZ Z POWOŁANIA).

TAKŻE BUZIAKI DLA WSZYSTKICH. :*

joan a i Ty i kolezanka juz sie podzielilyscie wiadomoscia w pracy?

Passoa wizyta niezbyt udana, ale najwazniejsze ze plamienia ustaja!

Matik czyli jak to jest, teraz co 3h sama musisz sobie mierzyc?

Zahri u mnie tatus jest na kazdym USG i za kazdym razem sie dziwi i zupelnie nie ogarnia co tam sie dzieje :-D

kokardka ale duzy dzidzius!!! gratulacje!!

Nie suselku rano jade do kliniki i tam co godzinę bedą pobierać krew będę pic ten napój i tak 3 godz razem siedzenia bez jedzenia masakra i ten pomiar ma dać nam pewność co do faktycznego stanu
No oby jednak było ok ale jak piłam ten napój infolinia to tam bo napisane ze pomaga regulować poziom insuliny i to dali mi do myślenia czy ja przypadkiem nie mam z tym problemu No i jednak cos jest na rzeczy ale ha ten infolic pije jeszcze co kilka dni bo nie chciałam raptownie przerwać branie jego

Ale cieszę sie ze dzidzia duża serduszko pika pięknie i wsztstko jak na razie idealnie No to żelazo jeszcze moze ma ie pomysły jak mogę zwiekszyć ? Bo starałam sie i biorę witaminy a on nadal jest niski

Matik - byc możw już o tym wiesz, ake poradzę najlepiej jak umiem:
żelazo by się lepiej wchłaniało warto popić sokiem z dużą zawartością wit.c bo ona zwiększa wchłanianie żelaza :)
Jedz dużo zieleniny. A jeżeli nie będzie poprawy to warto zakupić buraka w tabletkach. Można to brać w ciąży, a bardzo pomaga. Tylko nie wiem jak z dostępnością u was.

Dobrej nocy :*

Ja tez mialam sen bo śniło mi się ze urodziłam chłopca był taki śliczny, miał dużo włosków jak tatus he i czarne, sprawdziłam w senniku i oznaczało ciążę :) w sumie nie wierzyłam ale się udało he

Cisza na forum:) dziewczyny spia.. ja pewnie tez bym poszła spać gdyby nie to ze do pracy musze na 10:( ale dobrze ze pt i weekend :-) Miłego dnia dziewczyny:-D

reklama
I ja mowie dzien dobry:)
Tez uciekam Julka odwieźć do przedszkola i do pracy, a tez mi sie potwornie dzisiaj nie chce ehhhh najchętniej nie wyszlabym dzisiaj z łóżka;)
Miłego dnia:)

Do góry