reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Hej ja na szybko o wizycie, dzidziuś rośnie ma już 27,9mm i termin znów przesunął się do przodu na 26 kwietnia, zobaczymy jak to będzie :) Serduszko pięknie bije i wszystko w najlepszym porządku :) Kolejna wizyta za 4 tygodnie. Do tego czasu witaminki i cała lista zapisana przez ginke co w razie przeziębienia, oby mnie omineło.

Pisałyście o porodach więc ja tylko tak nadmienię, że u mnie łatwo i szybko poszło i nie aż tak bardzo boleśnie, nie oszukujmy się boleć musi ale jest to bół do przeżycia bez mrugnięcia okiem ;) a dodam tylko że rodziłam z okxytocyną cały poród od 10 do 13.20, więc nie zawsze jest źle :) ja tam jestem stworzona do rodzenia dzieci heheh i karmienia piersią też (18mcy ;o) i wcale nie musi to być bolesne i nieprzyjemne więc myślimy pozytywnie :D:D:D

dobrej nocki Wam życzę :*

reklama
HEJ DZIEWCZYNKI :)

NIE NADĄŻAM CZYTAĆ TEGO WSZYSTKIEGO CO PISZECIE, BO NIE MAM KIEDY CZYTAĆ :)

WIZYTĘ U LEKARZA MAM 3.10 :) ZOBACZYMY CO Z TEGO BĘDZIE ;)

U MNIE WSZYSTKO W PORZĄDKU, MUSZĘ TROCHĘ BARDZIEJ NA SIEBIE UWAŻAĆ, BO WCZORAJ I DZIŚ ZAUWAŻYŁAM U SIEBIE BRĄZOWY ŚLUZ, ALE JEST GO BARDZO MAŁO I NIC MNIE NIE BOLI, WIĘC JAKOŚ BARDZO SIĘ NIE MARTWIĘ :)

NIE BĘDĘ ZBYT CZĘSTO PISAĆ, BO MAM TROCHĘ ZAWIROWAŃ I SPRAW DO POZAŁATWIANIA ZWIĄZANE Z NIESPODZIEWANYM ŚLUBEM- 29.11.14r (DECYZJA I DATA ŚLUBU ZAPADŁA WŁAŚCIWIE 2 TYGODNIE TEMU), ZARAZ PO TYM JAK WSZYSCY DOWIEDZIELI SIĘ, ŻE JESTEM W CIĄŻY :)
TAKI SZYBKI TERMIN MAMY DZIĘKI TEMU,ŻE MAMY ZNAJOMEGO KSIĘDZA, KTÓRY NIE ROBI PROBLEMÓW :) (KSIĄDZ Z POWOŁANIA).

TAKŻE BUZIAKI DLA WSZYSTKICH. :*

joan a i Ty i kolezanka juz sie podzielilyscie wiadomoscia w pracy?

Passoa wizyta niezbyt udana, ale najwazniejsze ze plamienia ustaja!

Matik czyli jak to jest, teraz co 3h sama musisz sobie mierzyc?

Zahri u mnie tatus jest na kazdym USG i za kazdym razem sie dziwi i zupelnie nie ogarnia co tam sie dzieje :-D

kokardka ale duzy dzidzius!!! gratulacje!!

Nie suselku rano jade do kliniki i tam co godzinę bedą pobierać krew będę pic ten napój i tak 3 godz razem siedzenia bez jedzenia masakra i ten pomiar ma dać nam pewność co do faktycznego stanu
No oby jednak było ok ale jak piłam ten napój infolinia to tam bo napisane ze pomaga regulować poziom insuliny i to dali mi do myślenia czy ja przypadkiem nie mam z tym problemu No i jednak cos jest na rzeczy ale ha ten infolic pije jeszcze co kilka dni bo nie chciałam raptownie przerwać branie jego

Ale cieszę sie ze dzidzia duża serduszko pika pięknie i wsztstko jak na razie idealnie No to żelazo jeszcze moze ma ie pomysły jak mogę zwiekszyć ? Bo starałam sie i biorę witaminy a on nadal jest niski

Matik - byc możw już o tym wiesz, ake poradzę najlepiej jak umiem:
żelazo by się lepiej wchłaniało warto popić sokiem z dużą zawartością wit.c bo ona zwiększa wchłanianie żelaza :)
Jedz dużo zieleniny. A jeżeli nie będzie poprawy to warto zakupić buraka w tabletkach. Można to brać w ciąży, a bardzo pomaga. Tylko nie wiem jak z dostępnością u was.

Dobrej nocy :*

Ja tez mialam sen bo śniło mi się ze urodziłam chłopca był taki śliczny, miał dużo włosków jak tatus he i czarne, sprawdziłam w senniku i oznaczało ciążę :) w sumie nie wierzyłam ale się udało he

Cisza na forum:) dziewczyny spia.. ja pewnie tez bym poszła spać gdyby nie to ze do pracy musze na 10:( ale dobrze ze pt i weekend :-) Miłego dnia dziewczyny:-D

reklama
I ja mowie dzien dobry:)
Tez uciekam Julka odwieźć do przedszkola i do pracy, a tez mi sie potwornie dzisiaj nie chce ehhhh najchętniej nie wyszlabym dzisiaj z łóżka;)
Miłego dnia:)

Do góry