reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Auralka - to na pewno sama chemia ;) w domu mam pyszny serniczek na zimno ze wczoraj, ale zupełnie nie mam na niego ochoty :confused: za to na myśl o ciachu śmig - mig ślinka mi cieknie ;)

Ło matko auralka nie dobijaj ciężarnych !
Mi sie tak nic nie chce... Maz wziąl mloda na rower a ja mam pranie do rozwieszenia i gary do umycia i za cholere sie nie moge za to wziasc... A obiadu dzisiaj nie robiłam bo zamowiliśmy chińskie :p

Didi - u mnie też szansa na bliźniaki ,bo jedne już mam, ale przyznam, że wolałabym tym razem jedno..Choć Tobie życzę z całego serca :tak:
Ale przy mojej becie to raczej marne szanse..

Dziewczyny, a może zrobimy wątek wizytowy? Byśmy tam mogły opisywać nasze lekarskie odwiedziny. Co wy na to?
Widze, że na innych wątkach są takie tematy

moje bliźniaki to chłopcy, Krzyś i Staś, w październiku skończą 8 lat.
Początki były baaardzo trudne, tym bardziej, że jak się chłopcy się urodzili córka miała 21 miesięcy..
teraz jak wszystko pójdzie pomyślnie będzie o wiele lepiej, bo będzie miał mi kto pomagać przy maluszku :-D
a Twoje bliźniaki w jakim wieku są?

Pierwszy szok mija oswaja my się z mężem z ta radosna nowina.ktora mama spodziewa się bliźniaków? Katka i ....?
Ja już jestem na l4 ze względu na tego Krwiąka i poronienie zagrażające. Niewiem jak to będzie w firmie.jestem główna księgowa i tak szybko nikogo nie znajdą a skarbowka nie zna litosci

reklama
Do góry