reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Mój od kilku dni tak siè śmieje ☺rozbrajające to jest☺
Etsa co lekarz powiedział? Moj też się wypróżnia raz na 4,5 dni a dziś w nocy pierwszy raz miał z tego powodu dolegliwości tak więc o 6 rano poszedł w ruch czopek i po minucie poszłooo ☺

Ja mam maxi cosi tobi chyba po starszym i sie sprawdzil.Bardzo chcialdm recaro ale mlody go nie chcial plakal jak go tylko chcialam przymierzyc a ten mu spasowal od poczatku☺☺

Ale Wam zazdroszczę z tymi kupkami, mój nadal robi prawie za każdym razem :-(
Na fotelik również maxi cosi nie mam żadnej maty. Na dłuższe wyjazdy kładłam pieluszkę.
Mój synek pierwszy raz zaśmiał się na początku sierpnia, ale to udało mu się raz a potem nic. Teraz nadal muszę stawać na głowie żeby się roześmiał :-) a i tak na razie jest to takie dość nieśmiałe :-)

Lekarz powiedział, że synek czapa wirusa. Mam nadzieję, że mu szybko przejdzie. Ostatnio dużo bywalismy między ludźmi m. in. na rozpoczęciu roku szkolnego.
Pierwszy raz w swoim życiu synek ma czerwony tyłek.

reklama
Do góry