reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Ania, ja ćwiczę na razie z Chodakowską. Włączyłam ten sam filmik co ostatnio, później będę pewnie kombinować z innymi żeby uruchamiać wszystkie mięśnie. Po poniedziałku nieźle mnie wszystko bolało :-) lubię ten ból :-) daje mi poczucie satysfakcji, że coś zrobiłam :-)
Też wolę ćwiczyć bez męża ;-)

Na Pole Dance też bym poszła, myślałam o tym kiedyś. Gdzie chodziłaś Migotka ?

reklama
Chodzilam do new-york fitness .Bardzo fajnie dziewczyna to prowadzila.
Ja mojego męża wysylam na dlugie spacerki z psiakiem ☺też nie lubie ćwiczyć przy Nim☺

Mam pytanie do dziewczyn chustujacych swoje maleństwa. Jakiś czas temu kupiłam elastyczna natibaby ale widzę ze mała niespecjalnie ja lubi. A noszę ja na rękach cały czas, nawet w pozycji pionowej tak jak w chuście. Czy jest to kwestia przyzwyczajenia dziecka? Raz czy dwa było ok i nawet spala w chuście ale zazwyczaj się denerwuje i po chwili płacze. Jest w dobrej pozycji i raczej nic ja nie boli.
Sama już nie wiem...

Może jej teraz za gorąco? Ja w takie upały nie noszę. A może czuje się za mało bezpiecznie bo jednak elastyczna się tak naciąga? Ja mam tkana

U mnie się właśnie skończył okres, ale było to raczej plamienie niż okres :-) mocno się zdziwiłam, już zapomniałam jak to było :-D

A my w sobotę jedziemy nad morze, jupiii :-) nie mogę się doczekać! tylko koszmarnie nie chce mi się pakować... Mam nadzieję, że droga nam minie w miarę znośnie i Mały nie da popalić.

reklama
Do góry