reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Ja też karmię piersią, to może to plamienie to nie jest okres tylko hmm nie wiadomo co.. ;-)

Mój tłuścioszek w 10 tygodniu ważył 5600 :-) urodził się prawie 2800 więc bardzo urósł. Nie wiem jaki jest długi, ale ciuchy mamy już 62, a urodził się 57cm.

Corrine moja tez miała 57 ale z wagą 3600. To twój był takim szczypiorkiem; ) rzeczywiście bardzo ładnie przybrał.

Tak, była z niego niezła długa chudzina :-) a teraz rośnie jak na drożdżach pomimo wiecznego ulewania i ciągłych biegunek... Chociaż po moich dietach wreszcie wczoraj po 3 karmieniach nie zrobił kupki, dopiero w nocy ale taką, że pobrudził wszystko :-D nie wiem czy coś go zatkało czy może wreszcie moje diety zaczynają działać.

Ale tu dzisiaj ciszaa: )

Ja nie wiem ile moja córcia waży dowiem się 10 sierpnia dopiero. Mając 6 tyg ważyła 4.5 ;)

Kupiłam ta maść na bliznę zapach zwala z nóg faktycznie :D

Maja mój sie urodził 55 długi a niewiele urósł za to sie robi taki kwadratow i jest moim kwadracikiem. Lekarka powiedziała w szpitalu że mam dobre cycki :laugh2:
Emeszet mój ma 7 tygodni :tak::rofl2: cóż genów nie oszukam :crazy:
Corrine czyli prawie 3 kilo też nieźle u nas przybrał prawie dwa

Mój wczoraj tak się zesrał mężowi pod biedronką że nawet we włosach miał. ?Ubrania nie do uratowania. samochód a zonka se na zakupach była :D:D:D Pierwszy raz taka sytuacja. i jak zasnął wczoraj o 19 na spacerze to spał we wózku obudził sie o północy i normalnie spał do rana. a Dodam że chodzi spać po kąpaniu 0 20 a marudny jest juz od 19 i nie chiny nie chce drzemnąć. a wczoraj wiac było chłodno wieczorem to i sie ululał.

Za to mnie w domu wszystko tylko nie cisza i spokój. Skończył mi się lefax i d kilku dni mała ma takie jazdy z kolkami ze aż strach. Noce to tragedia. Nie spałam wcale przez ostatnie dwie. Oby do poniedziałku dotrwać bo wtedy kurier przywiezie w koncu leki.

Maja współczuję oby malutkiej jak najszybciej te kolki przeszły. Wiem co przechodzisz bo miałam to samo do momentu jak mleko zmieniłam z bebilonu na nutramigen. Trzymaj się to nie będzie trwało wiecznie! :)

reklama
A ja dzis musialam jechać na pogotowie, bo Felowi od wczoraj mocno ropilo się jedno oczko, a nie chcialam juz czekać do jutra,zeby obejrzała to jego pediatra. No i ma zapalenie, dostał kropelki z antybiotykiem Floxal...czekamy na efekty

Do góry