reklama
KA_tka
Fanka BB :)
Dobry wieczór majóweczki
Ja dzisiejsz dzień przeleniuchowałam i praktycznie nawet nie chciało mi się na forum wejść, a teraz jak zajrzałam to miałam kupę do nadrobienia
Lenistwo nie popłaca
Teraz znów zmęczona tym nic nie robieniem za wiele nie napisze. Serniczek wyszedł mi pyszny. Teściowa była dziś w pepco i uwaga kupiła Nikolce kurtkę za 15zł świetna jest.
Widziałam, że poruszałyście temat mówienia dzieciom o rodzeństwie
Moja Nikola dowiedziała się od teściowej i przez pierwsze moje dni w szpitalu wypytywała o dzidzie. A teraz spokój i temat mam zamiar dopiero poruszyć w okolicach grudnia gdy brzuszek zacznie być widoczny.
Witam wszystkie nowe mamusie
Kropeczka - super, że serduszko widziałaś. Częste usg na pewno nie zaszkodzi maluchowi. Myślę, że dużo bardziej szkodliwe byłyby twoje nerwy czy wszystko jest ok
Większość z nas nadal wypompowana więc życzę nabrania energii nam wszystkim.
Dobranoc
Ja dzisiejsz dzień przeleniuchowałam i praktycznie nawet nie chciało mi się na forum wejść, a teraz jak zajrzałam to miałam kupę do nadrobienia
Lenistwo nie popłaca
Teraz znów zmęczona tym nic nie robieniem za wiele nie napisze. Serniczek wyszedł mi pyszny. Teściowa była dziś w pepco i uwaga kupiła Nikolce kurtkę za 15zł świetna jest.
Widziałam, że poruszałyście temat mówienia dzieciom o rodzeństwie
Moja Nikola dowiedziała się od teściowej i przez pierwsze moje dni w szpitalu wypytywała o dzidzie. A teraz spokój i temat mam zamiar dopiero poruszyć w okolicach grudnia gdy brzuszek zacznie być widoczny.
Witam wszystkie nowe mamusie
Kropeczka - super, że serduszko widziałaś. Częste usg na pewno nie zaszkodzi maluchowi. Myślę, że dużo bardziej szkodliwe byłyby twoje nerwy czy wszystko jest ok
Większość z nas nadal wypompowana więc życzę nabrania energii nam wszystkim.
Dobranoc
Ostatnia edycja:
Witajcie drogie Panie
Zobaczylam dzis dwie wyrazne kreseczki na tescie. Wedlug kalkulatora moj termin przypada na 16 maja. Jestem juz mama 5,5 miesiecznego synka, urodzonego w kwietniu 2014. Czy sa tu moze jakies mamy majace albo spodziewajace sie dziecka "rok po roku"?
Zobaczylam dzis dwie wyrazne kreseczki na tescie. Wedlug kalkulatora moj termin przypada na 16 maja. Jestem juz mama 5,5 miesiecznego synka, urodzonego w kwietniu 2014. Czy sa tu moze jakies mamy majace albo spodziewajace sie dziecka "rok po roku"?
karenm
Witam.spodziewam się dzidziusia termin 9 maj. Za tydzień moje 30 urodziny.mam juz dwuletniego synka. Niestety od początku miałam bole brzucha i krzyża znośne ale nie mogłam stać za długo np zmywajac naczynia. Pieresza wizyte mialam miec 23 jednak w pon w pracy dostałam silnego krwawienia dreszczy i wylądowałam w szpitalu.zarodek jest w macicy obok Krwiąka w pon miał 3.5mm i serduszko jeszcze nie biło. Dziś kolejne badanie.dostaje duphaston wcześniej jakieś zastrzyki przeciwkrwotoczne. Nie dopuszczam do siebie złych myśli bo czuję że moje maleństwo tam jest i zyje
KA_tka
Karenm - kciuki zaciskam za twoje usg. Na pewno wszystko będzie dobrze :*
Lisica - kciuki za betę &&&
Jouluatto - witamy
Ja dziś dzień dalszy słodkiego lenistwa. Teraz idę córkę do przedszkola zaprowadzić, a potem do biblioteki skoczę, może jakieś ciekawe książki uda mi się wyszukać. A chętnie sobie poczytam.
Obiad mam zrobiony, ciasto też. Tak więc odpoczywam. Super!
Miłego dnia!
Lisica - kciuki za betę &&&
Jouluatto - witamy
Ja dziś dzień dalszy słodkiego lenistwa. Teraz idę córkę do przedszkola zaprowadzić, a potem do biblioteki skoczę, może jakieś ciekawe książki uda mi się wyszukać. A chętnie sobie poczytam.
Obiad mam zrobiony, ciasto też. Tak więc odpoczywam. Super!
Miłego dnia!
KA_tka
Lisica - z fajnych książek mogę polecić " dziewczyna na times square" piękna opowieść oraz "jeźdźca miedzianego". Ale dam znać co wypożyczyłam
I mi od wtorku się to lenistwo skończy
I mi od wtorku się to lenistwo skończy
reklama