reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Nobibw sumie kupiłam palmersa na rozstepyvbo tylkobto bylo w rossmanie... Bida taka ze moze ze 2 kremy na rozstepy były...

reklama
Dobry wieczór majóweczki ;)
Ja dzisiejsz dzień przeleniuchowałam i praktycznie nawet nie chciało mi się na forum wejść, a teraz jak zajrzałam to miałam kupę do nadrobienia :p
Lenistwo nie popłaca ;)

Teraz znów zmęczona tym nic nie robieniem za wiele nie napisze. Serniczek wyszedł mi pyszny. Teściowa była dziś w pepco i uwaga kupiła Nikolce kurtkę za 15zł :o świetna jest.

Widziałam, że poruszałyście temat mówienia dzieciom o rodzeństwie :)
Moja Nikola dowiedziała się od teściowej i przez pierwsze moje dni w szpitalu wypytywała o dzidzie. A teraz spokój i temat mam zamiar dopiero poruszyć w okolicach grudnia gdy brzuszek zacznie być widoczny.

Witam wszystkie nowe mamusie ;)

Kropeczka - super, że serduszko widziałaś. Częste usg na pewno nie zaszkodzi maluchowi. Myślę, że dużo bardziej szkodliwe byłyby twoje nerwy czy wszystko jest ok :)

Większość z nas nadal wypompowana więc życzę nabrania energii nam wszystkim.
Dobranoc ;)

Ostatnia edycja:
Witajcie drogie Panie :)

Zobaczylam dzis dwie wyrazne kreseczki na tescie. Wedlug kalkulatora moj termin przypada na 16 maja. Jestem juz mama 5,5 miesiecznego synka, urodzonego w kwietniu 2014. Czy sa tu moze jakies mamy majace albo spodziewajace sie dziecka "rok po roku"?

Witam.spodziewam się dzidziusia termin 9 maj. Za tydzień moje 30 urodziny.mam juz dwuletniego synka. Niestety od początku miałam bole brzucha i krzyża znośne ale nie mogłam stać za długo np zmywajac naczynia. Pieresza wizyte mialam miec 23 jednak w pon w pracy dostałam silnego krwawienia dreszczy i wylądowałam w szpitalu.zarodek jest w macicy obok Krwiąka w pon miał 3.5mm i serduszko jeszcze nie biło. Dziś kolejne badanie.dostaje duphaston wcześniej jakieś zastrzyki przeciwkrwotoczne. Nie dopuszczam do siebie złych myśli bo czuję że moje maleństwo tam jest i zyje

Karenm trzymam za was kciuki!

Didi zostaje na wkładce, ale to chyba normalne.

Ja dziś odbieram po pracy betę. Man nadzieję że przyrost będzie prawidłowy...

Miłego dnia dziewczyny!

Karenm - kciuki zaciskam za twoje usg. Na pewno wszystko będzie dobrze :*
Lisica - kciuki za betę &&&
Jouluatto - witamy :)

Ja dziś dzień dalszy słodkiego lenistwa. Teraz idę córkę do przedszkola zaprowadzić, a potem do biblioteki skoczę, może jakieś ciekawe książki uda mi się wyszukać. A chętnie sobie poczytam.
Obiad mam zrobiony, ciasto też. Tak więc odpoczywam. Super!

Miłego dnia!

Katka ale ci zazdroszczę tego odpoczynku ;) daj znać co pożyczyłaś, ostatnio brakuje mi fajnych tytułów do przeczytania.

Lisica - z fajnych książek mogę polecić " dziewczyna na times square" piękna opowieść oraz "jeźdźca miedzianego". Ale dam znać co wypożyczyłam :)
I mi od wtorku się to lenistwo skończy :D

Katka dzięki. Jeździec miedziany mi nie pasuje (nie moje klimaty), ale Dziewczyna na Times Square zapowiada się nieźle. Tej autorki czytałam Jedenaście godzin, dość trzymało w napięciu.

reklama
Witam dziewczynki z rana :)
Powtórka Bety zrobiona. Zobaczymy, czy przyrasta :)
na 10 do pracy :)

Życzę miłego dnia. Odezwę się wieczorem, jak będę miała wyniki :)
Buziaki :)

Do góry