reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Corrine gratuluje a data faktycznie super :)

Dziewczyny ktore maja elektryczny laktator
Jaka ma moc Wasz sprzęt ?
Takie info jest na sprzęcie VAT 130?? Czy 35 czy 500??

Błagam to pilne info dla mnie , bo muszę zdecydować sie na któryś . A moc jest dla mnie najważniejsza .
Natomiast tych info nigdzie nie moge znaleźć

Ostatnia edycja:
reklama
Matik, nie wiem jakiej mocy był laktator Lovi w szpitalu, ale w domu mam ręczny Aventu i bałam się, że z moim nawałem nie dam rady. Zupełnie niepotrzebnie, super się sprawuje.

Mój pierworodny ;-)

Załączniki

• 1431362865195.jpg
    1431362865195.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 119
Ania gratulacje Kochana!!!:) Współczuje stresów, ale najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze

Dziewczyny powodzenia na cc!!! :) Ja w środę mam - z jednej strony się boję, a z drugiej już się doczekać nie mogę kiedy zobaczę swoje szczęście:)

Em-es-zet u mojej koleżanki pokarm pojawił się w piątej dobie dopiero - przystawiaj dziecko jak najczęściej do piersi - nawet jak już dostanie mm to przystaw i tak - ponoć to najlepiej stymuluje laktację... Może jest u Ciebie w mieście doradca laktacyjny? Tu też warto by było porozmawiać z taką osobą - może podpowie coś więcej jak wystymulować pokarm

Rozmawialam dziś z położną bo była u mnie...m.in. dziś wreszcie coś ruszyło...oczywiscie laktaror okazał się pomocny...zobaczymy co będzie dalej...czy malec zechce się przestawić z butelki...

u mnie wieczorem kilka skurczy było, nawet mieliśmy jechać do szpitala, ale się położyłam i się wszystko uspokoiło, a dzisiaj cisza-byłam na ktg i mam iść w środę, a w piątek podjechać do szpitala i się spytać co oni na to:tak:

ETSA gratulacje wielkie !!
EM-ES-ZET śliczny chlopczyk i piękne zdjęcie ☺
KASIULEC może się coś ruszy -trzymam kciuki!!
Ja też po KTG i wielka d...nawet malych skurczy nie bylo jak ostatnio a szyjka tzyma....Muszę dać na luz sobie bo nie jestem przeterminowana a nin stop myślę czy to już i że bym chciała i w ogóle to Wam zazdroszczę. Ale daje na luz od teraz i poptostu czekam.
☺☺☺

reklama
Do góry