reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Czarnulko dziękuję :) oby tak było. Współczuję tych mdłości i wymiotów :(

Basiaw ile jesteś po owulacji?

Witam moją imienniczke :-)

Czarnulka ale z Ciebie twarda sztuka, ja to peenie bym sie posypala juz w polowie drogi do pracy :p hahahah sory ale rozwalilas mnie tym tekstem o muszli no nie moge :-D a na powage to kurcze nie za wesolo sie masz , mi dzis mdlosci przestaly meczyc za to dalej leze bo takie slabosci mnie dopadaja ze szok.

Lisica - myślę, że jakieś 15, 16 dni po owulacji. Patrzyłam na jakieś wykresy na innych stronach i to chyba dosyć mało..

reklama
Ja sie ciesze ze mnie wymiotyvdopadaja wieczorem. W ciagu dnia "tylko" mdlosci :) dzis pieklam z mloda ciasto. Oblizywalysmyvwszystkie garnki a później sobie przypomnialam ze raczej surowych jajek to powinnam unikac :(

Do góry