reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Hej ;-) Ja dzisiaj po wizycie, wszytko ok z dzidziusiem i ze mną ;-) Dziewczynka kolejny raz potwierdzona na 100% ;-) Zdrowa i połówkowe bad. Wstanie w normie. Ma już 406 gr. Moja szyjka aż 4,4 cm więc ok. Niestety 3d nie wyszło bo mała się cały czas chowała za rękami i nogami, uparciuch ;-) No i najgorzej z tą wagą, już +10,5 kg :/ Aha i dostałam skierowanie na "glukozę" fuuuj....

reklama
Bozka ja dostałam wytyczne na ostatniej wizycie i nie wolno dodawać cytryny może fałszować wyniki. No i mnie w przyszlym tygodniu też czeka to badanie i o ile wypicie glukozy to nie jakaś tragedia to siedzieć dwie godziny i czekać mnie przeraża i to jeszcze bez śniadania i bez pica, masakra.

Kokardka ale ty masz 75 g i dwie godziny tak? Bo jezeli ma sie 50 o godz to mozna, wyczytalam nawet ostatnio ze mozna byc po sniadaniu ale o to zapytam sie poloznej bo wczesniej sie z tym nie spotkalam

No mi przy 50 lekarz noc nie mowil o cytryznie, kolezanka mi powiedziala ze mozna na wszelki wypadek wzielam i zapytalam sie w laboratorium czy mozna, to babeczka sama mi wscisnela, ale przy 75 to juz jest chyba jakies podejrzenie cukrzycy i wlasnie nic nie wolno, mam nadzieje ze bede miala 50 i uzyje cytryny :)

Domi super ze wszystko dobrze:) gratuluje:)
Bozka glukoza sama w sobie nie jest taka straszna tylko tak jak mowi Kokardkaa wysiedziec te dwie godziny i nie zwrocic tego dziadostwa to wyczyn :(
Ja mialam 75g i lekarz mowil ze moge cytryne ale zapomnialam zabrac i obylo sie bez...

reklama
Do góry