reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Dla mnie sam smak glukozy nie był najgorszy, ale potem było mi bardzo niedobrze. Pamiętam ze szukałam okna aby odetchnąć świeżym powietrzem ;-) teraz tez mnie to czeka w najbliższym czasie, ble

reklama
Wiosna nie możesz wrócić raczej do domu. Trzeba czekać.
Ja jeszcze nie mam skierowania ale pewnie dostanę 16.01. Też nie wypiję bez cytryny... Zabiorę jakąś książkę i trzeba będzie siedzieć. Na szczęście rano nie mam apetytu, gorzej z piciem.

Co laboratorium to inne zasady. Jednak ruch ma wpływ na to badanie. Cytryna nie wpływa na metabolizm glukozy.

Ja mieszkam tuż przy przychodni, jakieś 3 minuty pieszo.
Myślicie, że mnie też nie puszczą do domu?
Będę musiała siedzieć razem z chorymi i kaszlącymi dziadkami i dzieciakami? :confused2:

Nie można w ogóle chodzi w tym badaniu chodzi o to aby sprawdzić czy ma się cukrzycę czy nie a skoro się chodzi to i spalasz cukier wiec badanie jest nie ważne. Wodę można pic ja miałam ze sobą w pierwszej ciąży robiłam w prywatnym labolatorium i dostałam wodę do tego

Dziewczyny czesc ponownie... Wcześniej miałam login ewelinax5 teraz mam ten:)doszłam do siebie... Zaczynam.starania trzymajcie za mnie kciuki. Ja Wam kibicuje i życzę Wam i Maleństwom wszystkiego dobrego... :) tam czasami zaglądam jak majowe Mamusie sie maja... Ciekawe czy któraś mnie kojarzy jeszcze:) i w nowym roku wszystkiego naj

reklama
Do góry