reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

W końcu mam czas żeby wszystkim odpisac na spokojnie:) Vivid super pomysl z ta kartka :) moze sama sie skusze:)
Mitaginka fajny ten test ciekawe czy jest dostępny w aptece...
Domi świetnie ze wszystko dobrze no i gratuluje córeczki... :) to było moje marzenie ale juz się pogodzilam z tym ze dziewczynka będzie następna ;)
Aaa i przed chwila chyba poczulam dzidzie:D lezalam na boku i poczulam takie cos jakby mnie ryba ogonem od środka szturchala:D super uczucie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Domi-gratuluję córci:-)
Beata-Tobie gratuluje pierwszych ruchów
ja też wizytuje 30 ale 17 mam połówkowe:-)
spadam do wyrka bo gardło boli itd paaaaaa

Dziewczyny, tak czytam, że już macie jakieś kg na +,a ja byłam w piątek u gin i wg wagi nie przytyłam ani grama... waga stoi w miejscu... to normalnie? :(

Beata gratuluję pierwszych ruchów. Ja ciągle jeszcze nic nie czuję...

I cieszcie się dziewczyny, które nie przytyłyście jeszcze. Ja robię się gruba i jest mi ciężej ze wszystkim :p Ale nie oszczędzam się jakoś specjalnie. Ostatnio całe dnie pracowałam w mieszkaniu a na koniec ledwo miałam siłę się umyć przed snem ;-) Teraz będę odpoczywała na nowym mieszkanku :p

Na mamazone mam taka poradę jeśli jeszcze ktoś nie czuje ruchów
To zeby zjeść cos słodkiego
A na innym forum dziewczyny włączają muzykę do brzuszka i dzidzie świrują ;)

To dziewczyny do dzieła :)
I zdawać relacje czy sie udało ;)
Trzymam kciuki &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry