reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Dzień dobry!

jup
, Rukmini, Ania, Domi ja też nie czuję maluszka:( Nie pomaga muzyka ani słodkie:/

Domi gratuluję córci!

Beata gratuluję ruchów!:)

Co do kg u mnie już +4,5kg... Nie jem jakoś więcej i przeraża mnie tempo nabierania tych kg:/ już czuję się jak kloc, a będzie jeszcze gorzej:p W ciuchy przestałam się mieścić, wczoraj byłam na szybko na zakupach, bo nie miałabym w czym do lekarza dziś jechać:p

Dziś mam wizytę o 15, ktoś jeszcze dziś wizytuje? Boję się jak diabli już... Pół nocy nie spałam, wczoraj się poryczałam wieczorem... ech masakra... Ale za to jak już zasnęłam nad ranem to śnił mi się mój synek i tak cudownie machał do nas z usg;)

Trzymajcie kciuki proszę!

reklama
Verna będzie dobrze trzymam kciuki!
Ja mam wizyte dopiero 15.12 a juz sie stresuje :/
U mnie waga w miejscu stoi ale i tak się czuje jak slon ; )

Domi gratuluje coreczki :)

Beata tobie gratuluje poczucia rybki :)

Verna nie stresuj sie bo stres zle wplywa na dzidziusia, wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki i czekam na wiadomosci

Kg sie nie przejmujcie, jest wiele czynnikow ktore wplywaja na to ile przybieramy chocby nasza tusza

Milego dnia

Właśnie wrocilam od mojej internistki i dostałam skierowanie do endokrynologa cos mi tarzyca szwankuje w tej ciazy a nigdy nie miałam takich problemów; / i następny powod do zmartwien.

reklama
Mitaginka masz rację ale ja jestem z tych co martwia sie na zapas niestety.; ) Szkoda ze moj genialny gin nie wpadl na to żeby wypisac mi to skierowanie tylko musiałam do internistki sie udac. Ciekawa jestem kiedy w ogóle dostane sie do tego endokrynologa niby mam napisane na skierowaniu pilne i ze w ciazy jestem podobno ma to cos przyspieszyc ale i tak te babska w tych rejestracjach marudza kręcą nosem; )

Do góry