reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Corrine witaj :) ja tez zauwazylam ze jak juz się zacznie to się tak napędza ze nie da się przestać:) rozgosc się i pisz!:)

mAgnesia mam nadzieje ze przejdzie bo juz mam dość ale niestety nie zapowiada się na to :(
jeśli chodzi o mięso to surowego nie mogę wachac bo zaraz mnie mdli ale jak juz jest zrobione to mi nie przeszkadza chodciaz mogłoby nie istnieć tak na prawde... A skręty jelit tez takie mam i doszlam do takich samych wniosków:/
jak dla mnie możesz napisać książkę mam dużo czasu:D
Ubrania super a te spodnie w krate boskie:) leginsy chyba jutro tez zamowie na tej aukcji hihi: )

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Corrine!

Magnesia, przeczytalam caly post :) z miesem mialam problem na poczatku. Wczoraj nawet bawilam sie mielonym, jak pulpety robiłam, wiec chyba jest poprawa;)

Nie chciałabym sie zbyt wcześnie cieszyć, ale przed chwila lezalam na plecach, położyłam rękę na brzuchu bliżej majtek i wydaje mi sie ze cos poczułam :) oby to bylo to na co liczę, czyli moja bubunia :D

Hej, hej witam wieczorowa porą :D

Corrine witaj wśród nas:)

Dopiero niedawno wróciliśmy po 5h do domu, bo ublagalam chłopa o to żeby mnie zabrał na zakupy, bo w domu już zapuściłam korzonki i świruje przez to :p przy okazji do ikeły mnie zabrał :D i kupiliśmy białą komodę i takie 6 przegródek na pierdoły dla malucha do jednej z szuflad:) i lampkę kupiłam do czytania w łóżku, bo co tu w nocy robić jak bezsenność:p a w Ikea dziale dziecięcym pomiędzy innymi brzuchatkami rozpierala mnie duma taka, że prawie z tej dumy pękłam :D tylko papa mi namieszal w mojej wizji, bo chciałam białe delikatne łóżeczko (zdjecie nr 1).
a tymczasem on mi mówi ze lepsze ciemniejsze, bo jak młode będzie starsze to "nieufyfla" białych szczebelek no i jest też masywniejsze (zdjecie numer2)
I teraz klops... Dał mi do myślenia...No i chciałam tańsze, ale widać ze mniej masywne, wiec chyba jednak racja...trzeba będzie trochę jednak kasy dołożyć i kupić to porządniejsze... Tylko z tym kolorem problem...ale wstepnie mysle ze wybiore opcje nr 3 czyli masywne biale łóżeczko (widoczne na zdjeciu nr 2-za tym ciemnym łóóżeczkiem:D)
Ale ok, mam czasu na myślenie do świąt bo mam bon rabatowy do 31.12 :p:

No i kupiłam gwiazdę betlejemska -tego kwiata i bombki na choinkę :D nawet Pani w kasie powiedziała, ze naprawdę warto :D wiec jestem szczęśliwa jak dziecko :D
A co najlepsze... Dzis przyszła paczka z prezentem dla chłopa mojego. Kupiłam mu samochód sterowany Bmw ;) no byliśmy teraz w Lidlu i ten zobaczył samochód sterowany bmw tylko inny model... No ja szok! A on jakby na Mikołaja czekał....Tak długo dreptal i skomlal, że chce ze kulalam się w tym sklepie. No to mu kupiłam i wręczyłam w domu oba, ale zapowiedziałam ze to juz w ramach mikołaja, gwiazdora i na urodziny. Oczy to miał jak 5 zł ze zdziwienia, a uśmiech...bezcenny. Mowie wam no masakra z tym chłopem siedzi i się bawi na zmianę raz jednym raz drugim :cojest: tylko, ze to dla mnie śmiertelna pulapka, bo co idę to on mi pod nogami śmignie. A ja mało bym gleby nie zaliczyła, wrrrrrrrrrrrr ;)

Właśnie się zmierzylam w brzuszku- 92 cm, na wysokości 1-2 cm pod pępkiem :o

Załączniki

• uploadfromtaptalk1416689824064.jpg
    uploadfromtaptalk1416689824064.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 44
  • uploadfromtaptalk1416689884995.jpg
    uploadfromtaptalk1416689884995.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Czarnulka my zmienialismy łóżko z niemowlęcego na dziecięce jak mloda miala 10 miesiecy tylko zaczela sama na nie wchodzić. . Pod łóżko materac i gotowe. . Takze teraz łóżko juz mam myslalam nad turystycznym ewentualnie

Magnesia muszę to napisać - jesteś FANTASTYCZNA! :-D Ty i te Twoje elaboraty ;)

Corrine witaj, zapraszamy.

Susel gratuluję synka ;) będzie oczko w głowie mamusi :-p

Cześć, ja cały czas czytam, ale na telefonie i leżąc (chora), dlatego nie piszę bo ja tak nie potrafię :-p
Teraz na kilka minut przy kompie i zaraz spać...ostatnio 2 bezsenne noce miałam i padam ze zmęczenia.
Brzuch nareszcie trochę rośnie.Chyba kupię sobie taką poduszkę ciążową typu rogal, bo źle mi się śpi.

Lisica myslałam o Twoich badaniach i kciuki trzymam, ja też robiłam toxo i czekam na wynik,
a posiew moczu też robiłaś ? Ja na razie znowu tylko ogólne, ciekawe co wyjdzie...

Jup Kochana dziękuję za pamięć. Zdrowiej, ja też mam zawalone gardło :-(
Posiew jeszcze nie zrobiony, ale lekarz wspominał coś o nim po kolejnej wizycie. Póki co kazał zakwaszać się ;)

reklama
Kokardka ja u siebie czekałam 2 dni. Teraz robiłam w Bieczu, bo tam najbliżej znalazłam awidność (na nią mam czekać ok 5 dni, ale wyniki toxo pewnie już są). Myślę że zdążysz z wynikami.

Do góry