reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Hej dziewczyny, ja też was czytam, ale zniknęłam na jakiś czas... Czekam na wyniki awidności i powtórzonej toxo, mają być we wtorek.
Także odezwę się jak już będzie wiadomo na czym stoję.
Trzymajcie proszę kciuki.

reklama
Passoa dobrze ze jesteś:)
Nic dziwnego ze nie masz siły ... A nie da się skrócić czasu pracy ??
Lisica &&&&&
Katagorka mi pasuje:)

Passo fajnie ze jestes :-)przechlapane masz z ta praca , ja już jestem na zwolnieniu wiec zaczełam czesciej tu zagladac ale jak pracowałam to ciezko było .
A ty nie mozesz sobie pozwolic na zwolnienie?
Lisica trzymamy &&&&
Katagorka pasuje bo tutaj robi sie coraz smielej....:-) i ja tez osobiscie wole zamkniety watek dlatego nie wstawiam zdjec dzidzi ani brzuszka bo kazdy moze je ogladac :no:

Czuje się dziś okropnie ( psychicznie) Mam takiego doła i poczucie winy:( Mamy nowe mieszkanie. Na jednej ścianie w pokoju dziecięcym mam zrobione piękne graffiti z tygryskiem, motywami kubusia puchatka, tak już było. Malujemy teraz ten pokój dziecięcy i szkoda mi było tych wzorków i malutkim pędzelkiem je obrysowałam wszystkie, żeby mi nie zamalował całej tej ściany. W miedzy czasie mój z ojcem malowali pozostałe ściany w tym pokoiku i salon. Spędziłam tam ok 4 godzin, malowałam z tacką farby pod nosem W ogóle nie przypuszczałam, że to może być takie szkodliwe. Dopiero zadzwoniłam do mamy zadowolona się pochwalić że tak ładnie, a ta na mnie nawrzeszczała. Zaczęłam czytać w necie i się załamałam jak negatywny może to mieć wpływ na płód upośledzenie umysłowe a nawet poronienie Załamana Teraz siedzę i wyję Co za głupota

Czarnulka7891 sweterek i sukienka bardzo mi się podobają

vivid trzymam kciuki za dobre wyniki!

Verna myślę że nie masz się co przejmować tym serkiem na pizzy . Tym bardziej że to własnie pieczone było i z mleka pasteryzowanego.

Jeśli chodzi o depilację laserową to jestem "specjalistką". Robiłam od kilku dobrych lat. Niestety owłosienie miałam dosyć mocne. Dużo pomogło. Ale to nie prawda że zrobisz kilka razy i problem z głowy na całe życie. Ja robiłam na różnych partiach ciała, zaczynając od twarzy po czubki stóp. I po pół roku, po roku zawsze cześć wraca i muszę powtarzać. Dodam , że przerobiłam różne salony i lasery. Przebarwień nigdy żadnych nie miałam tylko bardziej jędrną skórę. Ale teraz po tej terapii laserowej to golenie jest przyjemnością a kiedyś to była makabra a potem te ślady i odrost na drugi dzień... NA jesień miałam zaczynać kolejną sesję ale z powodu ciąży nie zaczęłam. I powiem Wam, że u mnie ciąża działa podobnie jak laser. Bardzo słabo mi rosną i niewiele.
Niestety wypryski na twarzy, dekolcie, plecach dają się we znaki a normalnie nie miałam z tym problemów.

reklama
Oj Beata przykro mi :(

Domi No to jest nadzieja na laser opisz trochę wiecej tzn ile razy musisz robić taka sesje raz w roku ?

A z ta farba to owszem ale to byś chyba cały czas musiała malować a nie tylko kawałek . Daj spokój nie ma sie czym przejmować na pewno .

Do góry