reklama
Passoa1705
Fanka BB :)
Lisica trzymamy
katagorka20
Chyba Katagorka ale tak na 100% to nie jestem pewna, też coś mnie skleroza ciążowa zaczyna dopadać
Tak jestem melduje się. Co do próśb zamknięty wątek zakładamy na początku grudnia oki ?? Chyba że inne sugestie macie:-)
Ostatnia edycja:
kropeczka24
Passo fajnie ze jestes :-)przechlapane masz z ta praca , ja już jestem na zwolnieniu wiec zaczełam czesciej tu zagladac ale jak pracowałam to ciezko było .
A ty nie mozesz sobie pozwolic na zwolnienie?
Lisica trzymamy &&&&
Katagorka pasuje bo tutaj robi sie coraz smielej....:-) i ja tez osobiscie wole zamkniety watek dlatego nie wstawiam zdjec dzidzi ani brzuszka bo kazdy moze je ogladac
A ty nie mozesz sobie pozwolic na zwolnienie?
Lisica trzymamy &&&&
Katagorka pasuje bo tutaj robi sie coraz smielej....:-) i ja tez osobiscie wole zamkniety watek dlatego nie wstawiam zdjec dzidzi ani brzuszka bo kazdy moze je ogladac
Czarnulka7891
Lisica, 3mam &&&
Domi11
Czuje się dziś okropnie ( psychicznie) Mam takiego doła i poczucie winy Mamy nowe mieszkanie. Na jednej ścianie w pokoju dziecięcym mam zrobione piękne graffiti z tygryskiem, motywami kubusia puchatka, tak już było. Malujemy teraz ten pokój dziecięcy i szkoda mi było tych wzorków i malutkim pędzelkiem je obrysowałam wszystkie, żeby mi nie zamalował całej tej ściany. W miedzy czasie mój z ojcem malowali pozostałe ściany w tym pokoiku i salon. Spędziłam tam ok 4 godzin, malowałam z tacką farby pod nosem W ogóle nie przypuszczałam, że to może być takie szkodliwe. Dopiero zadzwoniłam do mamy zadowolona się pochwalić że tak ładnie, a ta na mnie nawrzeszczała. Zaczęłam czytać w necie i się załamałam jak negatywny może to mieć wpływ na płód upośledzenie umysłowe a nawet poronienie Załamana Teraz siedzę i wyję Co za głupota
Czarnulka7891 sweterek i sukienka bardzo mi się podobają
vivid trzymam kciuki za dobre wyniki!
Verna myślę że nie masz się co przejmować tym serkiem na pizzy . Tym bardziej że to własnie pieczone było i z mleka pasteryzowanego.
Jeśli chodzi o depilację laserową to jestem "specjalistką". Robiłam od kilku dobrych lat. Niestety owłosienie miałam dosyć mocne. Dużo pomogło. Ale to nie prawda że zrobisz kilka razy i problem z głowy na całe życie. Ja robiłam na różnych partiach ciała, zaczynając od twarzy po czubki stóp. I po pół roku, po roku zawsze cześć wraca i muszę powtarzać. Dodam , że przerobiłam różne salony i lasery. Przebarwień nigdy żadnych nie miałam tylko bardziej jędrną skórę. Ale teraz po tej terapii laserowej to golenie jest przyjemnością a kiedyś to była makabra a potem te ślady i odrost na drugi dzień... NA jesień miałam zaczynać kolejną sesję ale z powodu ciąży nie zaczęłam. I powiem Wam, że u mnie ciąża działa podobnie jak laser. Bardzo słabo mi rosną i niewiele.
Niestety wypryski na twarzy, dekolcie, plecach dają się we znaki a normalnie nie miałam z tym problemów.
Czarnulka7891 sweterek i sukienka bardzo mi się podobają
vivid trzymam kciuki za dobre wyniki!
Verna myślę że nie masz się co przejmować tym serkiem na pizzy . Tym bardziej że to własnie pieczone było i z mleka pasteryzowanego.
Jeśli chodzi o depilację laserową to jestem "specjalistką". Robiłam od kilku dobrych lat. Niestety owłosienie miałam dosyć mocne. Dużo pomogło. Ale to nie prawda że zrobisz kilka razy i problem z głowy na całe życie. Ja robiłam na różnych partiach ciała, zaczynając od twarzy po czubki stóp. I po pół roku, po roku zawsze cześć wraca i muszę powtarzać. Dodam , że przerobiłam różne salony i lasery. Przebarwień nigdy żadnych nie miałam tylko bardziej jędrną skórę. Ale teraz po tej terapii laserowej to golenie jest przyjemnością a kiedyś to była makabra a potem te ślady i odrost na drugi dzień... NA jesień miałam zaczynać kolejną sesję ale z powodu ciąży nie zaczęłam. I powiem Wam, że u mnie ciąża działa podobnie jak laser. Bardzo słabo mi rosną i niewiele.
Niestety wypryski na twarzy, dekolcie, plecach dają się we znaki a normalnie nie miałam z tym problemów.
reklama
Matik2012
Oj Beata przykro mi
Domi No to jest nadzieja na laser opisz trochę wiecej tzn ile razy musisz robić taka sesje raz w roku ?
A z ta farba to owszem ale to byś chyba cały czas musiała malować a nie tylko kawałek . Daj spokój nie ma sie czym przejmować na pewno .
Domi No to jest nadzieja na laser opisz trochę wiecej tzn ile razy musisz robić taka sesje raz w roku ?
A z ta farba to owszem ale to byś chyba cały czas musiała malować a nie tylko kawałek . Daj spokój nie ma sie czym przejmować na pewno .