reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Cześć dziewczyny! Mam dużo do nadrabiania, wiec ze wszystkim mi się nie uda, dużo się ostatnio działo. Z ciążowych wieści miałam cudowna wizytę, na której wszystko poszło ok i dowiedziałam się ze będzie chłopiec :-) do tego zaczął się piąty miesiąc, wiec chyba jakoś się odstresowalam i wszystko jakoś bardziej realne się wydaje jak znam płeć.

co do włosów to mi rosną teraz niesamowicie i niestety nie tylko na głowie :sorry: Wiec może cos jest ze ciąże z chłopakami takie są. Ostatnio zaczęły mnie wkurzać włoski na... brzuchu :szok: Aż musiałam je woskiem potraktować ;-) ale całe szczęście ze nie tylko u mnie na brzuchu się pojawiły.

katagorka czyli Ty zarzadzasz majowkami, tak? Przykleilabys wątek z lista na gore? Tam nikt nie komentuje wiec nam się niedługo schowa, a tak to łatwo byłoby się odnieść.

verna spokojnie, takie słabsze bóle okresowe to właśnie przez to ze rosniemy :tak: A co do włosków tam na dole to widzę ze mamy tak samo, my tez wolimy na zero ale jak się trochę zapuszcze to tez jest ok. Mój jest bardzo wyrozumiały ;-)

Susel gratuluje potwierdzenia płci:)
Widzialyscie ze juz SA sierpniowki?? Szok! Jak ten czas leci:)
Vivid ciekawy wybralas sobie ten zawod... Taki dość ze tak powiem... męski:)

Susel, myślałam dzis o Tobie :) i o Passoa z tym ladnym zdjęciem kobiecej sylwetki... Ani widu ani słychu.
No i lista tez sie nadaje do edycji, bo niektóre dziewczyny juz znają płeć bobasow, tylko pewnie musialyby Ci napisać na priv, bo w gąszczu postów ciezko będzie znaleźć ;)
Co do zawodu to pod koniec drugiego roku studiów zaczelam pracowac na budowie i tak siłą rzeczy trzeba bylo uprawnienia robic, bo to tak jak prawnik bez aplikacji :)

Cześć dziewczyny :)
Jestem z Wami od samego początku, ale jakoś nigdy nie zdecydowałam się na napisanie. Myślę jednak, że czas najwyższy :)
Po prawie 2 latach starań spodziewamy się chłopca - cieszę się ogromnie, gdyż zawsze chciałam mieć pierwszego chłopca :) chociaż jakby była dziewczynka też byłoby super. Płeć znam już od prenatalnych, na których spędziłam 3 godziny, bo maluch za nic nie chciał się pokazać :-D Nie pomagały spacery, przysiady, ani zjedzenie 2 babeczek :D Ważne żeby było zdrowe, bo ja niestety trochę się sypię i mam nadzieję, że nie będzie kłopotów. Ostatnio byłam na wizycie u nefrologa, który jak się dowiedział, że jestem w ciąży to stwierdził: "mówiłem, żeby jeszcze nie zachodzić w ciąże! odważna Pani jest!" ..odechciało mi się wszystkiego i wieczór spędziłam na wyciu...
Początki były trudne gdyż okropnie mnie mdliło. Wracałam z pracy i właściwie tylko leżałam. Szarpało mnie w dowolnej chwili, więc miałam przy sobie zawsze cukierki wertersy, dzięki którym nie narzygałam nikomu do kaptura w autobusie :-D Od ok 12 tyg jest lepiej i teraz tylko bardzo szybko robię się głodna, do tego stopnia, że również ciągnie mnie na wymioty. Krew z nosa leci, głowa boli mnie nieziemsko, apapy nie pomagają więc ich prawie nie łykam bo po co.
Co do paznokci - też mi rosną jak szalone. We włosach nie zauważyłam różnicy, chociaż dziś też śmiałam się z włosów na brzuchu :D myślałam, że pewnie tak mi się jakoś wyjątkowo ułożyły, ale widzę, że nie tylko mnie się tak "układają" :D

Jak tak teraz wreszcie zaczęłam pisać, to widzę, że mogłabym nie kończyć :D ale nie będę Was na razie zanudzać swoją osobą :p
Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do siebie :)
Pozdrawiam

Susel super, gratulacje synka :)

Corrine witaj :) i pisz ile masz ochote ;)

Beata też byłam w szoku jak zobaczyłam że jyż są sierpniówki leci strasznie szybko.

Lisica trzymam kciuki za wyniki &&&

Majówka zdrówka dla Ciebie.

Rukmini biedna Ty z tą Twoją głową.

Vivid mam znajomą która jest "szefową" na budowach, fajna rzecz i mało spotykana.

My dziś z młodym byliśmy na basenie, teraz niby zasypia ale słysze że coś tam sobie śpiewa ;) a ja wypiłam szklanke coli i dzidziol w brzuchu bryka :D

reklama
Do góry