reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Rukmini[FONT=Open Sans, sans-serif] ja właśnie też się zdziwiłam i dopytywałam lekarza, czy nie odstawić samego kw. foliowego skoro pregna zawiera już, ale powiedział mi żebym się nie przejmowała i spokojnie brała to i to, bo kw. foliowego nie można przedawkować. To mu uwierzyłam.[/FONT]

karem dzięki za [FONT=Open Sans, sans-serif]lactovaginal, chętnie skorzystam. Bo boje się chodzić na basen żeby czegoś nie załapać właśnie. [/FONT]

Bella82 ja robie CRP co miesiąc i jak na razie mam poniżej normy. Dopytaj gina czym to może byc spowodowane u Ciebie, lepiej się dowiedzieć. Przynajmniej nie będziesz się martwiła i domyślała się.

Dziewczyny nie wiem co jest z Waszym spaniem ale u mnie ( twu twu odpukać) nie ma z tym żadnych problemów. Śpię po ok 12 godz. dziennie i dobrze mi z tym :) Dodam, że przed ciąża nie potrafiłam spać dłużej niż 7,max 8 godz. Mam nadzieję, że to się zaraz nie skończy.. :)
Fakt faktem wstaje po kilka razy w nocy do toalety ale potem bez problemu zasypiam znowu. Czasami zahaczając o lodówkę :)

Nieśmiała spełnienia marzeń :)

JA też jeszcze nie czuję żadnych ruchów... a już się nie mogę doczekać :)

Dzisiaj mi przyszedł płaszcz ciążowy na zimę, bo mój powoli robi się obcisły :) I jestem zadowolona, bo bałam się że będzie cieniutki a jest ok :) Polowałam chyba za dwa tygodnie, żeby kupić jakiś używany od kogoś na allegro albo olx ale niestety nic sensownego nie wyłapałam. A ten na limango, nowy za 149 zł wydrapałam, bo ostatnia sztuka była. Na allegro kosztują już więcej: [FONT=Open Sans, sans-serif]http://allegro.pl/mama-licious-ciazowa-kurtka-yasmin-czarna-m-l-i4685939093.html. [/FONT]
Kupowałyście ciążowe kurtki na zimę?

Przez ten [FONT=Open Sans, sans-serif]koktajl truskawkowy nie będę mogła spać dzisiaj :) Tak mi ślinka poleciała a już za późno żeby do sklepu jechać. Musze wytrzymać do jutra .... ale mam smaka....[/FONT]

Czarnulka ale ci zazdroszczę że już czujesz kopniaczki :) Fajowo :)

Moj telefon nie ma na szczescie slownika wiec nic mi nie podpowiada ale niestety puszcza przez to bledy ortograficzne, pomylone i zjedzone literki i czasem sama jestem przerazona tym co wychodzi :p

A więc jestem po wizycie, usg niestety nie robił mi dzisiaj, tylko przystawił ten aparcik do brzucha i było słychać serduszko bobaska. A wiec co do crp to powiedzial zebym dala sobie spokoj bo skoro antybiotyk nie pomogl to poprostu juz taka moja natura i tak ma byc hmm... sama nie wiem co o tym myslec, duga kwestia to mam lekko podwyzszone cisnienie i tętno mi skacze, tzn jak siedzialam mialam 85 a jak wstalam od razu 130 i prawdopodobnie dostane isoptin na zwolnienie serducha... ogólnie średnio jestem zadowolona i pocieszona. Boje sie tego isoptinu.

Nie kupowałam jeszcze żadnej większej kurtki.
Nie umiem przewidzieć, jaki rozmiar osiągnę. W starą jeszcze się mieszczę.

Jeszcze raz dziekuje za rady napewno z nich skorzystam :-) Dziewczyny jak wy sie czujecie ? Bo ja dzis tragicznie glowa boli serducho wali jak bym miala zawalu dostac masakra jakas a mialo byc juz lepiej
:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też nie kupowałam kurtki. Nie lubię typowo ciążowych ubrań bo wiem ze to na chwile. W pierwszej ciąży miałam tylko jedne ciążowe spodnie i chciałabym aby tak zostało. Tyle że wtedy leżałam to i niewiele potrzebowałam.

Bella isoptin brałam w ciąży z Martynka razem z fenoterolem

Do góry