reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Ja mialm dzisiaj nieodparta ochote na buraczki i ..... Cole :) Jedno i drugie pochlonelam i mi baaardzo dobrze. Ja robie cherbatke codziennie w dzbanku rozna zalezy co mibpod reke wpadnie ale ostsnio do dzbanka wrzucam elgreya + miete + pokrzywe i taka cherbatke caly dzien popijamy z coreczka. Czasem daje jeszcze zurawine ale pokrzywe od momentu zajscia w ciaze obowiazkowo.

reklama
Katagorka dysleksje :) tez nie pisze zbyt ladnie ale da sie doczytac :p a poza tym pisze z kom i mi ciezko trafic w literki i sie miesza czasem.

Ja części Twoim postów, Asiu, nie mogę zrozumieć przy pierwszym rzucie okiem. :rofl2:

A ze smakami to mam zabawnie.
Pierwszych kilka tygodni opychałam się pączkami z wiśnią. Nie mogłam się powstrzymać.
A potem nagle mi przeszło samo i już żadnego nie zjadłam.
Teraz mam ochotę na czipsy paprykowe, ale dwa razy je sobie kupiłam i wymiotowałam po nich.. Choć ogólnie to w ciąży miałam mdłości, nie wymioty! Teraz się ich boję, choć nadal mam na nie ochotę.

Asiaf

Przepraszam że pytam. Ja też piszę z komórki i niestety czasem słownik sam mi wybiera wyrazy.
Najbardziej rzuca mi się u Ciebie w oczy " cherbata" zamiast herbata :p

Ostatnia edycja:
O ja kocham swój telefon i jego podpowiedzi :)
Szczególnie jak sie spieszę ha ha
Rewelacje takie wwychodzą :)

A ja dzis miałam ochotę na fasolkę po bretońsku :) i do tego bagietka ummmmm pycha

reklama
Hej:-)

Nieśmiała wszystkiego najlepszego :-*

Wybaczcie nie odnoszę się, bo sił dziś nie mam..
Ostatniej nocy zasnęłam przed 5 i wstałam o 11.30... Trochę mi mało tego snu jak na 3 noc pod rząd :-(
I sen w dodatku głupi miałam, ze od pioruna zapaliły sie budynki gospodarcze przy moim rodzinnym domu i gasiłam pożar łopatą (?!)...

jedyne co mnie cieszy to to że w nocy poczułam pierwszego kopniaczka <3 bardzo lubie spać z podkurczonymi nogami ( nogi przy brzuchu) i wczoraj jak sie tak ułożyłam to najpierw było skrobanie i ogólnie czułam ze sie młode porusza cały czas, az nagle takie puknięcie ze pooczułam to nawet na nodze<3 (bo moje udo dotykało podbrzusza) normalnie oszalałam :-D poraz pierwszy tak mocne pukniecie ;-)

Do góry