reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Ja standardowo wstałam z bólem głowy. ech.. Zaraz sobie łyknę, co trzeba, tylko śniadanie muszę zjeść.
Dopiero się obudziłam. Niestety w nocy ni udało mi się zasnąć! :wściekła/y: Dopiero nad ranem.
Dobrze, że dziś mam wolny dzień.

Jutro do pracy na rano i mam nadzieję, że zdążę zasnąć zanim będę musiała wyjść z domu!

reklama
U mnie tradycyjnie znika gyros. A poza tym robie salatki Cosienawinie :D czyli wszystko co mi wpadnie w oczy w sklepie łącze razem i albo daje majonez, albo sos wloski;) polecam te cieniutkie kabanosy typu tarczynski do salatek w kosteczkę. No i na przekaske zawsze sprawdzają sie koreczki z tego co się nawinie :)

Witam, daje znać o sobie że żyję, gardziołko nie boli ale drapie dziś. Co do ruchów to raz czuje raz nie. Przedwczoraj wieczorem moja córcia wariowała i czułam ją wyraźnie, wczoraj jak położyłam się na lewym boku to jej to nie pasowało bo coś czułam jakby rozpychanie. Zdarzało się że przez kilka dni nic nie czułam ale nie martwi mnie to bo jest jeszcze wcześnie i tak może być.

Nieśmiała naj naj najlepszego.

Katagorka- Ja najcześciej robię sałatkę z kurczakiem lub z szynka lub taką grilową z fetą albo przekładane pomidory z serem. Przeslij mi przepis na ta galaretkę drobiową.

Nieśmiała sto lat spełnienia marzeń :) Ja też nie czuje jeszcze ruchów chociaż boje sie ze to przegapie bo nie bede umiała ich rozpoznać .
Dziewczyny znacie moze jakies domowe sposoby na podnesieie żelaza bo z moja anemia nadal jest kulawo i mam dosyc brania tych tabletek.

Dziekuje za rady dziewczyny zaczne to wszystko pochłaniać bo po tabletkach mam straszne zaparcia i boje sie tez o zeby bo juz długo przed ciaza leczylam sie z anemi a słyszałam od dentysty ze to przez zelazo moge miec teraz takie problemy z zebami

Hejka 100000lat :)

Dziewczyny ależ pomysły na sałatki pycha :)

Ja tez dzis pół dnia przespałam i rownież z tych niskociśnieniowców a dzis bez kawy wiec i dzien do spania

Żelazo -
Natka pietruszki 1 jabłko pół szklanki wody mineralnej
Wszystko miksujemy i gotowy pyszny zdrowy napój z mnóstwem żelaza :)

Jeżeli chodzi i ruchy to ja juz dawno czułam ale teraz to juz wyraźniej choć na wieczór najwiecej lub po słodyczach :)

I mam bole w pachwinach tak ciągnie
Nie wiem czy to od dzidzi czy cos innego??

reklama
Matik jak ciągnie to może od macicy rosnącej. Ha za to od kilku dni nam wieczorem bóle jak na okres.nie od zmęczenia bynajmniej bo 95 proc czasu leżę.

Ake mi się chce Kielcach takiej wedzonej dobrej.a jestem anty mięsna.

Do góry