reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Cześć dziewczyny :)

kropeczka24 gratuluję synka :) cieszę się, że wszystko ok :)[FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]Mi na przeziębienia, nawet silne zawsze oscilloccocinum pomaga. Nie wiedziałąm tylko, że można to brać w ciąży.[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]Ja biorę pregna plus, witE, kwas foliowy, magne B6 i aspartgin[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
Mitaginka, najważniejsze że wszystko oki. Ja z córeczki byłabym przeszczęśliwa :) Córeczka to moje marzenie, ale jak będzie synek to też będę się cieszyła :)

reklama
Mitaginka gratulacje najważniejsze że z dzidzią ok a do dziewuszki się jeszcze przekonasz :D

Ja mam wizyte za tydzień i nie ukrywam że wolałabym usłyszeć że bedzie dziewczynka ale to głöwnie ze względu na męża który chciałby bardzo parke. Ja tam moge mieć drugiego chłopczyka :D

Ja witaminy łykałam w poprzedniej ciąży synek urodził sie z wagą 3400 czyli tak zupełnie normalnie. Teraz też biore ladee vit na zmiane z falvit mamma i magne b6.

Czuje ruchy hahahaha:-D nawet maz poczuł w pierwszej w 16 tyg. Teraz duzo wczesniej..;-) nawet maz zdziwiony mowi ze jeszcze okaze sie ze sa blizniaki

Mitaginka gratuluje udanej wizyty :-) Fajnie że już znasz płeć a wiesz jest coś pozytywnego w tym że bedziesz miała drugą dziewczynke jest to to że masz już doświadczenie w wychowywaniu dziewczynek :-p Głowa do góry i tak wiadomo że już zawładneła twoim serduszkiem ta mała istotka i napewno kochasz ją naad życie .
A co do płci to mi od samego początku było wszystko jedno tylko nie dawało mi spokoju to przeczucie że tam pod moim serduszkiem rośnie mały antoś i sprawdziło się chociaż naprawde jest mi wszystko jedno bo dla mnie najważniejsze jest to że stworzyłam go z osobą którą kocham najmocniej na świecie i czy by była dziewczynką czy chłopcem i tak bym się cieszyła bo doceniam to co mam bowiem że jest dużo kobiet które chciały by dzidziusia a nie mogą go mieć dla tego ciesze sie z tego co mam .

Beata współczuję rozstania :(

majówka ja miałam anemię w pierwszej ciąży, brałam żelazo, które nie chciało się przyswajać, a jak się wzięłam za dietę - kaszanka, czarny salceson itp +wit c wyniki mi się poprawiły i musiałam odstawić leki.

katagorka ja na razie odstawiłam bo mam pimafucin ( na grzybki)

mitaginka gratulację dziewczynki, tez marzę o córeczce, jak nie teraz to za 3 razem :)

czarnulka ja mogę spać o kazdej porze, tylko czasu mi brakuje na porządne wyspanie ;)

dabin ja biorę kwas omega 3 (jak nie zapomnę) i ostatnio zjadam Visolvit - przypomniał mi się smak z dzieciństwa.

karenm Jaśko ważył 2770 kg i wyszliśmy na 3 dobę, do tego urodził się miesiąc wczesniej i teraz jest idealnie w 50 centylu :)

Wróciłam z dziewczynami z kina, byłyśmy na "dzień dobry kocham cię" i poza żenującym zakończeniem całkiem mi sie podobało. teraz czekam na pasztet i chleb, bo niedawno wstawiłam do piekarnika...

Witajcie:-) dziś mam córeczkę w domu. Śpi sobie jeszcze smacznie. Zrobiłam jej wagary bo tak mnie w kregosłupie coś strzyklo ze nie dałabym rade jej zawieść do prZedszkola.
Miłego dnia mamusie

A ja odebrałam sobie właśnie wyniki badań no i oczywiście to nieszczęsne crp cały czas utrzymuje sie podwyższone, raz miałam 17, później 14 a teraz znowu 17 przy normie laboratoryjnej do 5 mocz ok troche leukocyty podwyższone w morfologii, ech. Ostatnio lekarz zbagatelizował to crp, ale ja się martwię od czego to, co prawda mam ciągle jakieś intymne stany zapalne, ale słyszałam kiedyś, że to raczej nie ma wpływu na wynik. Martwię się czy dzidziulce to nie zaszkodzi :frown: dzisiaj wizyta.

Hej dziewczynki :)

Witam czwartkowo ;)

Dziś pogoda u nas nie rozpieszcza, w nocy dzieciątko chyba rozrabiało, bo Mamusię brzuch bolał :(, ale może chciało pokazać i złożyć Mamie urodzinowe życzenia w ten sposób hihihi ;)
Teraz już jest ok, tylko mogłabym wody pić litrami- nie wiem, często tak miewam na zmianę pogody :D

U mnie zamieszanie, w sobotę impreza zbita z trzech okazji - imieniny Teściowe, moje urodziny i mojego przyszłego Męża urodzinki :)

No i za 9 dni ślub...

Dziś mam bojowe zadanie: Muszę przycisnąć szefową o mój grafik, bo sobie w kulki leci (wiem, że należą mi się 2 dni okolicznościowe, ale one niewiele mi dadzą, bo ja pierwszych gości mam w piątek, do wtorku na pewno) i nie mam jeszcze wolnego (w Dniu Ślubu mam na 12 do pracy haha) :D

No nic, dziś na 11 do pracy i trzeba działać :)
Miłego dzionka, buuuziaczki :))

reklama
Do góry