reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Hej,

Pisałam tutaj już jakiś czas temu. Niestety wszystkie wydarzenia na forum sprawiły, że postanowiłam się na trochę wycofać...

Teraz w każdym razie wracam i postaram się być częstym gościem ;)

13.11. mieliśmy wizytę i z maleństwem wszystko w porządku ;) Rośnie jak na drożdżach. Całe 7 cm szczęścia. Była z nami córeczka i była zachwycona, że mogła zobaczyć maleństwo ;)

witam się ;-)

Dziewczyny czy wy też cierpicie na bezsenność!?! W nocy do 4 nie spałam i za nic do snu się zmusić nie mogłam :-( za to dziś chodzę jak śnięta... I to w sumie nie pierwszy raz w ciąży :-( ech gdzie ta senność z 1 trymestru? Tak bardzo za nią tęsknię...

Kropeczko, gratuluję synka! :-* duży chłopiec, aż po cichu zazdroszczę ;-) mam nadzieje, że za tydzień i ja poznam płeć mojego skarbka ...

Monika, ja wczoraj oczopląsów przy tych wszystkich kremach kremikach wrrrrrrrrrrrr, aż nie wiedziałam co lepsze... Ale pogadalam z koleżanką i podeslala mi stronkę gdzie dziewczyna robi analizy kremów dziecięcych chusteczek nawilżanych itd i teraz musze wszystko przeanalizować i coś wybrać ;-)
A w hm nie byłam, bo nie mam nigdzie blisko, a ja się poruszam tylko w koło komina jeśli już ;) jak poznam płeć to chłopa wyciągnę do hm :-D

Majówk@ ciągle Cie trzyma?? Bidulko :-*

Matik, gratuluję kolejnego tygodnia :-) ja 17t w piątek zacznę :-D

Piszecie o homeopatii.. Ja w to nie wierzę :p jakoś nigdy mi nie pomogło...

Beata kiedy ja jeszcze nie znam płci :-( pewnie przejezyczenie ;-)

Mitaginka, gratuluję udanej wizyty i córeczki :-*

Co do płci.. Wczoraj rozmawiałam.ze znajoma która urodziła w lipcu. Lekarz jej na połówkowym powiedział chlopak, nawet zdjęcia siusiaka zrobił, a w 30 tygodniu powiedział dziewczyna i ostatecznie faktycznie córeczke urodziła :-D

Kurcze nie pierwszy raz sie slyszy takie historie ze mial byc synek a sie okazalo ze coreczka i wez tu czlowieku badz madry....ta niepewnosc i tak chyba pozostanie do konca, bo skoro siusiak okazuje sie nie byc siusiakiem to ja juz nie wiem :-p

Cześć dziewczyny:D

Gratuluję udanych wizyt i oby już same takie wieści dalej były:)

Katagorka20 mi kazał dalej brać luteinę (biorę 2x100mg), za to duphaston pozwolił odstawić... wolałabym już wcale tego nie brać, bo od luteiny mam ciągle podrażnienia:/ też tak macie/miałyście czy to moja wrażliwość taka? ;)
Czarnulka ja z zaśnięciem nie mam problemu, za to w nocy się wybudzam tak co godzinę dwie i wtedy zasnąć mi trudno... i tak sobie leżę, a oczy jak 5złotych:p

Mi na gardło pomógł Uniben na zmianę z Salviaseptem... plus Fiorda do ssania...

reklama
Do góry