witam się ;-)
Dziewczyny czy wy też cierpicie na bezsenność!?! W nocy do 4 nie spałam i za nic do snu się zmusić nie mogłam :-( za to dziś chodzę jak śnięta... I to w sumie nie pierwszy raz w ciąży :-( ech gdzie ta senność z 1 trymestru? Tak bardzo za nią tęsknię...
Kropeczko, gratuluję synka! :-* duży chłopiec, aż po cichu zazdroszczę ;-) mam nadzieje, że za tydzień i ja poznam płeć mojego skarbka ...
Monika, ja wczoraj oczopląsów przy tych wszystkich kremach kremikach wrrrrrrrrrrrr, aż nie wiedziałam co lepsze... Ale pogadalam z koleżanką i podeslala mi stronkę gdzie dziewczyna robi analizy kremów dziecięcych chusteczek nawilżanych itd i teraz musze wszystko przeanalizować i coś wybrać ;-)
A w hm nie byłam, bo nie mam nigdzie blisko, a ja się poruszam tylko w koło komina jeśli już
jak poznam płeć to chłopa wyciągnę do hm
Majówk@ ciągle Cie trzyma?? Bidulko :-*
Matik, gratuluję kolejnego tygodnia :-) ja 17t w piątek zacznę
Piszecie o homeopatii.. Ja w to nie wierzę
jakoś nigdy mi nie pomogło...
Beata kiedy ja jeszcze nie znam płci :-( pewnie przejezyczenie ;-)
Mitaginka, gratuluję udanej wizyty i córeczki :-*
Co do płci.. Wczoraj rozmawiałam.ze znajoma która urodziła w lipcu. Lekarz jej na połówkowym powiedział chlopak, nawet zdjęcia siusiaka zrobił, a w 30 tygodniu powiedział dziewczyna i ostatecznie faktycznie córeczke urodziła